Kérték, elkészítettem!
Sajttorta fan az egész brigád nálunk, így nagyon sűrűn szoktam készíteni, mindenféle változatban.
Ez az erdei gyümölcsös épp, sütés nélkül, így pikk pakk elkészült. Igyekeztem tuningolni plusz fehérjével is, az íze miatt is 😀 plusz semmilyen cukrot és zsiradékot nem tartalmaz!
Így még én is jócskán bezabbantottam belőle, diétám alatt. 🙂
Általában a sütikbe, Slim&beauty proteinporokat szoktam rakni, ezzel is növelve fehérjetartalmát, valamint a számos mennyei finom ízekben található, így plusz ízt is ad az elkészült sütinek. Ezek mellett, pedig az édesítőt is kiváltja!
Kedvenceim ezek a fehérjeporok, hiszen :
- nem fáj tőle a hasam
- egyáltalán nem tömény
- kollagénnel és zsírégetővel is van kombinálva!
- nagyon sok ízben! (nem tudnék mondani kedvencet, mert az összes nagyon finom!) 🙂
Plusz édesítőként, a Yummy Flav Powder édesitőt használtam a tetejére, így tökéletesen megkapta a kellő édességet a sajttorta. Legjobb ebben, hogy adagonként csak 10 kalóriát tartalmazz, és egy doboznyi több hónapra, akár évekre is elegendő,hiszen elég belőle 1 kanálnyi egy recepthez!
Nagyon költség hatékony, és nagyon finom!
Nagy sikere lett ennek az erdei gyümölcsös sajttortának. Ha te is diétázol, vagy ha csak egy egyszerű és könnyen elkészíthető desszertre vágysz, bátran készítsd el!
Előkészítés | 30 perc |
Pihentetés | 3 óra |
Mennyiség |
szelet
|
- 250 gramm cukormentes keksz
- 180 gramm vaníliás skyr joghurt
- 250 gramm light mascarpone
- 250 gramm zsírszegény túró
- 50g gramm vaníliás skyr joghurt
- 50 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel fehércsokis süti íz 500g
- fél (bio) citrom reszelt héja és leve
- fél tasak zselatinpor
- 300 gramm mirelit erdei gyümölcs válogatás
- 5 gramm Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por tündéreper íz 250g
- fél tasak zselatinpor
Hozzávalók
Kekszes alaphoz:
Krémhez:
Tetejére:
|
- Először a cukormentes kekszet daráld le és keverd el a skyr joghurttal. Egy pite vagy torta formába nyomkodd bele a masszát, és rakd a hűtőbe, amíg elkészíted a krémet.
- A krémhez mindent robotgéppel keverj csomómentesre, majd kanalazd rá a kekszes alapra.
- A mirelit erdei gyümölcsöt rakd fel főni egy lábasban. Édesítsd az ízesítőporral és jól főzd össze a zselatinnal. Hagyd kihűlni, majd kanalazd rá a krém tetejére. Várd meg míg teljesen megdermed hűtőben. 🙂