Sós karamellás mogyorós S•A•J•T•T•O•R•T•A – ami két ok miatt landolt ma ide.
Az egyik. Mivel feltöltöttük ismét a kifosztott Slim sós karamellás fehérje raktárunkat, így be is lehet tárazni belőle, és például egy ilyen csudafinom tortát sütni – még mielőtt újra elkapkodjátok 😀
A másik. Karamell imádó vagy? És diétázol? Akkor Neked is fejtörést okozhat az imádott karamellás íz pótlása, igaz? Hiszen a karamell alapja a cukor, amit nem lehet édesítővel helyettesíteni. Szuper hír így Neked, hogy a (nemhiába..) legnépszerűbb Peak Slim sós karamellás fehérjével, akár mindennap ihatod azt a finom, karamellás tejet, amit a gyerekkorunkban imádtunk – CUKOR NÉLKÜL! – ellenben plusz éhségcsökkentő zsírégetőkkel és szépítő kollagénnel. EZÉRT Slim&Beauty a neve!:)) ⠀
Előkészítés | 20 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
szelet
|
- 170 gramm cukormentes gullon keksz
- 70 gramm natúr Skyr joghurt
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por Salted Caramel 250g
- 500 gramm light mascarpone
- 100 gramm natúr Skyr joghurt
- 60 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel sós karamella íz
- 3 db M-es tojás
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por Salted Caramel 250g
- 5 gramm só
- 100 ml cukormentes habtejszín
- Cukormentes karamella ízlés szerint
Hozzávalók
Sajttorta alja
Krém
Teteje
|
- A sajttorta alját keverd össze, jó ragacsos massza lesz. Nyomkodd a tortaforma aljára, süsd elő 180 fokon 10 percig.
- A krém hozzávalóit keverd jól össze, öntsd a keksz alapra, majd mehet a sütőbe víz fürdővel, fóliával letakarva 180 fokon 20 percig, majd fólia nélkül még süsd 10-15 percig.
- Akkor kész, ha a széle már dermedt, de a közepe picit még remeg.
- A karamellákat olvaszd fel a tejszínben, majd még forrón csorgasd rá a krémre.
- 1 napot hagyd pihenni hűtőben, másnap szeletelhető.