-+=
Olvasási idő: < 1 percEgy újabb nyers tortára esett a választásom időszűkében…de egyébként is, vannak olyan napok, amikor kinek van kedve bekapcsolni a sütőt?! 🙂 A legújabb sós-karamellás slim protein ihlette ezt a sajttorta finomságot ami biztosan sokak kedvence lesz, az enyém biztosan.
Tápanyagadatok
Sós-karamellás nyers sajttorta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 209
Ebből zsírsavak (kcal) 117
% DV (napi érték)*
Összes zsír 13g
20%
Szénhidrát 14g
5%
Fehérje 8g
16%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 10 perc |
Pihentetés | 5 óra |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
Felső réteg
- 400 gramm light mascarpone
- 2 db banán
- 60 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Sós Karamell 1000g
- ízlés szerint édesítő
Alsó réteg
- 80 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt
- 100 gramm light mascarpone
- 20 gramm kókuszolaj
- 30 gramm víz
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
Felső réteg
Alsó réteg
|
Elkészítés
- Az alsó réteg hozzávalóit alaposan összekeverjük és egy kicsi (15-18 cm átmérőjű) sütőpapírral bélelt tortaformába kanalazzuk és elegyengetjük.
- A felső réteghez a banánt összeturmixoljuk majd minden alkotóelemet jól összekeverünk.
- Ezután mehet az alsó rétegre majd 4-5 órára a hűtőbe és fogyasztható is.
- Fontos, hogy ne felejtsük kint, mert ebben a melegben percek alatt elveszti a torta állagát 😀