-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Vannak dolgok, amik szuper párost alkotnak. Így van ez a két szicíliai finomsággal is: a kávával is a pisztáciával. Mikor a Peaknél megjelent a pisztáciakrém, már akkor is tiramisu tortákba landolt, így teljesen egyértelmű volt továbbvinni ezt a generációt, és egy kávés, krémes tortának bemutatni!

Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!

Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 50 gramm tönkölykorpa
  • 150 gramm zabliszt
  • 10 gramm búzasikér
  • 3 db tojás
  • 90 gramm eritrit
  • fél tasak sütőpor
  • 150 ml cukormentes mandulatej
  • 330 gramm kókuszkrém
  • ízlés szerint Peak Pistachio 100% pisztáciakrém
  • kicsi útifű maghéj
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
  • 50 gramm tönkölykorpa
  • 150 gramm zabliszt
  • 10 gramm búzasikér
  • 3 db tojás
  • 90 gramm eritrit
  • fél tasak sütőpor
  • 150 ml cukormentes mandulatej
  • 330 gramm kókuszkrém
  • ízlés szerint Peak Pistachio 100% pisztáciakrém
  • kicsi útifű maghéj
Elkészítés
  1. A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük.
  2. A 3 db tojásból kettő fehérjét külön egy tálban kemény habbá verünk. A maradék tojásokat, mandulatejet,eritritet hozzáadjuk a száraz részhez. Csomómentesre elkeverjük, majd óvatosan hozzáforgatjuk a keményre vert habot.
  3. Szilikonos sütőformában 180 fokon előmelegített sütőben 20-30 perc alatt készre sütjük.
  4. Amíg sül a piskóta elkészítjük a krémet. Egy tálban a kókuszkrémet ízlés szerinti eritrittel elkeverünk. Hozzáadjuk a szükséges mennyiségű pisztácia vajat (ízlés szerint eltérhet a mennyiség). Ha az arányokkal megvagyunk, elkezdünk hozzá útifűmaghéjat adagolni. Egy adott mennyiség után alaposan keverjük el és hagyjuk kicsit pihenni. Az útifűmaghéjtól szépen besűrűsödik majd a krémünk.
  5. A piskótánkat félbe vágjuk, megtöltjük a krémmel, tetszés szerint díszítjük és tálaljuk.

Tiramisu pisztáciatorta ITT!

kávés torta

kávés pisztáciakrémes torta

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!