Biztosan sokan ismeritek a Knoppers tejes mogyorós ostyát, amit a boltokban lehet kapni. Nekem mindig is a kedvencem volt a roppanós ostya és a mogyoró darabok miatt! Sőt, vannak olyan napok, mikor az ember lánya, megkívánja ám a sok bolti csokit aztán utána meg jön a lelkiismeretfurdalás hogy ezt mégis miért kellett… De igazán jó hír, hogy mióta a Peak előállt az új Crunchy Nougat krémmel, egyből jött a felismerés… Snickers és Knoppers ugrott be egyből az első kóstolás után!
Így úgy döntöttem, miért is ne?! Megcsináltam, sokkal diéta barátabb változatban a Knoppers szeletet, plusz fehérjével dúsítva!
Amúgy ennyire vicces textúrája van a Peak nugátkrémnek: ezek a rágcsa bogyók benne pedig fehérje alapúak, és az egész krém NEM igazán tartalmaz szénhidrátot, sőt full vegán is!
Előkészítés | 15 perc |
Pihentetés | 4 óra |
Mennyiség |
szelet
|
- 3 db cukormentes ostyalap bioboltokban kapható!
- 3 evőkanál Peak Crunchy Nougat Butter - cukormentes nugátkrém
- 150 gramm cukormentes legalább 70%-os étcsokoládé
- 70 gramm darált mogyoró
- 90 gramm Peak Keep Calm Dessert Casein fehérjepor madártej ízben
- 3,5 dl cukormentes mandulatej (vagy bármilyen növényi tej)
- 50 gramm cukormentes legalább 70%-os étcsokoládé
- 2 evőkanál Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém
Hozzávalók
Teteje
|
- Ostyalapra kenjük a felolvasztott étcsokoládét, belekevert Crunchy nugát krémmel és a darált mogyoróval. Erre jön a második ostyalap. Erre megy a jó sűrű pudingra kevert madártejes kazein. Erre jön a harmadik ostyalap.
- A tetejére az olvasztott cukormentes étcsokoládé és a slim csoki krém került.
- Darált és egész mogyoróval díszítettem.
- Hagyd állni legalább 4 órát hűtőben!