-+=
Olvasási idő: 2 perc

Az ősz általában nem a pihenésről szól amikor ráérősen, elmélázva lébecolunk a konyhában. Mindenki begyújtja az utolsó rakétáit az év vége előtt és próbál nem teljesen szétesni…én legalábbis biztosan 😀 Ehhez mérten sokszor semmi másra nincs energiám mint néhány jól bevált alapanyagot összeönteni egy tálba és hagyni, hogy a sütő végezze a dolgát.

Ez a joghurtos kevert süti az egyik kedvencem ami bármilyen gyümölccsel tök jól működik. A napokban sikerült néhány zacskó házi körtét beszereznem így egyértelmű volt, hogy gyorsan fel is használom egy részét. Hamisítatlan őszi finomság lett a végeredmény, aminek már az illata is megnyugtató 🙂

Bónuszként került a tetejére egy kis Peak kesuvaj is, így lett az igazi!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Ezen kívül pedig az őszhöz passzoló, isteni fahéjas kürtöskalácsos fehérjeporral turbóztam a tésztát – hogy a süti tápértéke ne csak szénhidrátból álljon 🙂

Miért teszek ezen kívül még fehérjeport is a sütikbe? A videóban elmondom!


Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Sütés/főzés 45 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Kicsit megolvasztjuk a kókuszzsírt majd elkeverjük a joghurttal és a tojással. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliát is amivel szintén elkeverjük. A lisztet a sütőporral átszitáljuk majd alaposan összedolgozzuk a többi hozzávalóval
  2. Egy tepsit kivajazunk, lisztezünk vagy sütőpapírral kibéleljük és beleöntjük a masszát. (Én egy átlagos méretű kapcsos tortaformát használtam hozzá)
  3. A 4-5 darab körtét meghámozzuk, félbevágjuk és a magokat, kemény részeket eltávolítjuk. Vékony szeletekre vágjuk és tetszés szerint rárakosgatjuk a tésztára.
  4. 180 fokon alsó- felső sütésen 45 perc alatt készre sütjük.
  5. Miután kihűlt rádobáltam egy kis tört diót és kesuvajat csorgattam rá. A fahéjam sajnos elfogyott de ti ne hagyjátok ki!

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!