Nem is tudom, mi lenne, ha nem lennének a Peak cukormentes krémek... az biztos, hogy Miss Poppy, a diétás mákos sajttorta se érekezett volna ide.
Nem is tudom, mi lenne, ha nem lennének a Peak cukormentes krémek... az biztos, hogy Miss Poppy, a diétás mákos sajttorta se érekezett volna ide.
-+=
Olvasási idő:2perc
Bemutatkozik az új Peak csoda sajttorta, MISS POPPY! Nekünk egészen biztos, hogy a fincsi, különleges Peak krémecskék hiányoznának, ha nem lennének. 🙁 Például a cukormentes MÁKKRÉM, aki nem tolakodóan, de nagyon sok sütikébe belekerült… MISS POPPY áfonyás-szedres SAJTTORTA csodát is Ő inspirálta!
Fontos! A recepthez KAZEIN fehérjét használtam, ami másképp működik mint egy tejsavó fehérje. A kazein puhább és “lisztesebb”, még a tejsavó kicsit szárít. Szóval kazeinnel dolgozz, azzal tudom garantálni az eredményt!
Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!
Az aljnál keverj össze mindent. Egy sütőpapírral bélelt kb.18 cm-es tortaformába simítsd bele és süsd elő 10 percig 180 fokon. (Itt kicsit "piskótásabb" lesz az aljzat, mint az eddigi sajttortáknál, ez jobban passzol Miss Poppyhoz. 🙂 Aki a vékonyabb, linzeresebb aljzatot akar, az csak 1 tojássárgáját tegyen bele és hagyja el a sütőport)
A krém hozzávalóit a mák és a gyümik kivételével keverd össze és szedd 2 részre. Az egyik marad fehér, a másikba 1-2 tk. Poppy mákkrémet tegyél. (Mehet több is, ízlés kérdése, mennyire szereted a mák ízt:))
A gyümölcsöt az aljára és a tetejére rétegeztük.
160 fokon süsd 45 percig - vízfürdőben. (Alufóliába burkold be kívülről a formát, és egy tepsire tedd, amit vízzel tölts fel.) Ettől lesz ilyen szép és sima a teteje.
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.