Aki nutella függő, ámde nem akarja, hogy a kalóriák az egeket súrolják, annak készítettünk egy mesésen finom és cukormentes alternatívát: csokis mogyorókrémes sajttorta!
Aki nutella függő, ámde nem akarja, hogy a kalóriák az egeket súrolják, annak készítettünk egy mesésen finom és cukormentes alternatívát: csokis mogyorókrémes sajttorta!
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Sajttortából rengeteg változatot találsz az interneten. Ez egy picivel különlegesebb és a barátaidnak is biztosan tetszeni fog. Itt a kekszes alapot megsütjük, a krém pedig a végzetes nutella feelingben fürdik… természetesen cukormentesen, fehérjedúsan, amit a Wheytella krémmel tudunk kivitelezni!
A kekszet ledaráljuk majd hozzáadjuk a kókuszolajat és az édesítőszert szükség esetén. A kekszet a tortaforma aljába és oldalára nyomkodjuk, ahogy a képen is látható. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 10 percig sütjük. Amikor már kezd keményebb lenni a kekszes alap akkor már kész. A sütési idő sütőként eltérhet.
Amíg sül, addig készítsd el a krémet. A hulalat robotgép segítségével verd habbá. Add hozzá a krémsajtot, wheytellat és a zselatint. Keverd el alaposan majd hagyd állni egy kis ideig.
Amikor kész a kekszes alap és már kihűlt, öntsd bele a krémet és tedd be a hűtőbe pár órára.
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.