A hagyományosan kenjük-csavarjuk palacsinták után kipróbáltunk valami nagyon GIGÁSZIT: egy óriás palacsinta tekerccsé tekertük össze a lesütött palacsintákat – az eredmény mutatós, és a kivitelezés egyszerű volt! Dobd fel vele Te is a legközelebbi palacsinta-partyt, mindenkinek tetszeni fog! (Nálunk fél nap alatt eltűnt – 1 ember jóvoltából… köszönet a Páromnak, újra kell csinálnom, hogy nekem is jusson:))
Ha nincs bevált DIÉTÁS palacsinta recepted, és nem akarsz sokat vacakolni – életmentő a Peak palacsintapor! Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted – a NULLA KALÓRIÁS OLAYSPRAY-vel, ami szintén nekem egy évig elég!
Íme egy VIDEÓS segítség, hogyan csináld meg Te is könnyen és tutibiztosan a palacsintád!
Tölteléket turbózzuk a Peak krémekkel… de mik azok az AZONNAL EHETŐ diétás krémek? (Bővebben IDE KATT!)
Segítségemre szokott lenni MINDIG a Peak AZONNAL ehető, diétás krémjei, amit tényleg akár önmagukban is lehet enni, vagy belekenni bármibe… most a Cocodream kókuszkrémje került elő.
A Cocodream PONT OLYAN mint a Raffaello közepén folyó selymes krém… szóval adta magát, hogy vele készül el ez a paller. Pici mandulát is tettem bele, roppanósabb textúra és a raffaellos élvezeti érték miatt.
KÉPLET: egy kis Skyr joghurt + AZONNAL EHETŐ Cukimentes krém = igazán finom, krémes és brutál durva ízű sütike ad… tuti mindenki a receptedért fog sóvárogni!
TIPP! Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted, még áremelés előtt ráadásul! Kattints ide érte!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
db
|
- 75 gramm Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 180 ml víz
- 2-3 fújás PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 250 gramm rögös zsírszegény túró
- 200 gramm Skyr vagy görög joghurt
- 3 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
- 1 teáskanál zselatin por 50 ml vízben feloldva
- ízlés szerint málna
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
Palacsintához
A krémhez
|
- A Palacsintához minden hozzávalót alaposan elkeverünk, majd lehet is sütni.
- Melegítsd elő a serpenyőt, fújd be olajsprayvel. Egy merőkanállal kavard fel a tésztát, tegyél egy adaggal a serpenyőbe, majd a kezeddel körkörös mozdulatokkal oszlasd el teljesen a sütőfelületen.
- Ha az oldala kicsit barnás és a teteje is szilárdabb, akkor egy spatulával gyorsan és határozottan nyúlj alá (érdemes a peremét körbe végigszedni) és fordítsd át.
- A túrót kikeverjük a Cocodream krémmel. A vízben feloldott zselatint is beleöntjük.
- Lerakjuk a palacsintákat 2 sorban - 3at felül, 3at alul, hogy fedjék egymást szépen középpen. (Én egy tiszta konyharuhára tettem, hogy könnyen szétterítsem és feltekerjem)
- Erre rákenjük a túrós krémet, egyenletes eloszlatva. A széleire ne kenj! Szórd a tetejére a málnát is.
- Hajtogasd be a széleit és csavard fel mint egy piskótatekercset. Óvatosan és szorosan csavard!
- Hagyjuk hűtőben dermedni 2-3 órára.