Rögtönzött kekszes süti, 10 perces elkészítési móddal, málnás mousse ízű fehérjével megbolondítva – mert a fehérjepor nemcsak azért szuper a sütibe, mert kiváltható vele a liszt, vagy sok szénhidrát dús ízesítő – hanem mert alakbarát, és szuper ízt ad a sütinek! IGEN, így lesz a süti nem egy szénhidrátbomba, hanem egy diétában is beilleszthető finomság!
Szeretnéd még DIÉTÁSABBÁ, fehérjedúsabbá tenni a sütit? Próbáld ki a bolti helyett Protein pudinggal!
Miért jobb és SOKKAL egészségesebb a protein puding por mint bármelyik bolti?
- nincs benne gyorsan felszívódó szénhidrát vagy keményítő
- nincs benne cukor
- szinte csak FEHÉRJE van benne!
- akár tej nélkül, vízzel vagy növényi tejjel is elkészíthető
- nem kell főzni
Itt egy VIDEÓ, ahol a protein pudingot használjuk a kekszes sütihez!
Előkészítés | 10 perc |
Pihentetés | 1 éjszaka |
Mennyiség |
adag
|
- 2 csomag cukormentes gullon keksz 340 gramm
- 250 gramm Skyr joghurt
- 1 db cukormentes pudingpor (fehércsoki vagy tejszín)
- 2 dl tej
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vanília álom íz 250g
- 1 db citrom héja és fél citrom leve
- ízlés szerint eritit
- 200 gramm fagyasztott erdei gyümölcs
- 50 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel málnás mousse íz 500g
Hozzávalók
|
- Egy tepsi aljára szépen pakold ki a kekszeket.
- Majd készítsd el a krémet. A pudingot szokásos elkészítési móddal, főzd fel, 2 dl tejben, jó sűrű legyen! Keverd bele a skyr joghurtot, édesítsd eritrittel, vanília porral, citrommal, majd mehet bele a slim&beauty is.
- Öntsd bele a fagyasztott gyümölcsöket is, jól keverd el.
- Ezt a masszát öntsd a kekszekre, majd a tetejére is rakd sorba a cukormentes kekszeket. Mindenképp hagyd állni legalább 1 éjszakát a hűtőben, hogy a keksz felpuhuljon. 🙂