A répák egyik legmenőbb és legfinomabb megnyilvánulása kétségtelenül a répatorta – ugye?
A hagyományos lisztes, vajkrémes, mascarpone-s változat azonban nagyon feltolja a kalória értékét – ami olykor belefér, de jelen helyzetben, amikor kevesebbet mozgunk, akkor erre pláne oda kell figyelni. A Peak RÉPATORTA azonban cukormentes, lisztmentes, zsírszegény, és abszolút magas fehérjetartalmú. Több szeletet is nyugodtan be lehet tolni!
KÓKUSZOS villámgyors változat is jöhet? Az alábbi receptet kicsit le is lehet egyszerűsíteni – és akár 5 perces mikrós sütiként is elkészíteni.
A recept azért könnyű és szénhidrátszegény, mert az ÚJ Peak Fast Cake bögrés sütiporral készült – itt is a diós-barackos ízzel, ami hát adja nagyon magát, hogy valami diós-karácsonyos készüljön belőle… ugye?
Ez a fehérjés bögrés süti HATALMAS ELŐNYE, hogy csak víz kell hozzá – és mikróban 2 perc alatt kész! Cukor és fehérlisztmentes – és majdnem a fele fehérje! Nézd meg, IDE KATTINTVA!
És mit használunk a mascarpone krém helyett? Egy ISTENI FEHÉRJEBOMBA KÓKUSZKRÉMET!
Segítségemre szokott lenni MINDIG a Peak AZONNAL ehető, diétás krémjei, amit tényleg akár önmagukban is lehet enni, vagy belekenni bármibe… most a Cocodream kókuszkrémje került elő.
A Cocodream PONT OLYAN mint a Raffaello közepén folyó selymes krém… nagyon jól harmonizál a répatorta ízvilágával!
KÉPLET: egy kis Skyr joghurt + AZONNAL EHETŐ Cukimentes krém = igazán finom, krémes és brutál durva ízű sütike ad… tuti mindenki a receptedért fog sóvárogni!
TIPP! Ha szeretsz sütögetni, akkor itt ne hagyd, az AZONNAL EHETŐ, CUKORMENTES KRÉMCSOMAGOT – most kedvezményesen viheted! Kattints ide érte!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 3 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 160 gramm Peak FAST Cake - Bögrés süti por cukor és fehér liszt nélkül
- 160 ml víz
- 1 db alma kisebb, kb. 100 g
- 1 db répa kisebb, kb. 100 g
- 50 gramm dió
- PAM Canola kalóriamentes olajspray
- 200 gramm Skyr joghurt
- 3 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
Hozzávalók
A tésztához
A krém
|
- A tésztaalapot készítsd el: elsőnek a répát és az almát pucold meg, és daráld/reszeld le apróra. A diót apróra tördelve tettem bele - de bele is darálhatod.
- A bögrés süti port keverd el a vízzel, majd az almával, répával és a dióval.
- Érdemes kör alakú tálba dolgozni, hogy meglegyen a tortaforma. (Én a tálat kifújom olajspray-vel, hogy könnyen és szépen kicsússzon a tészta!)
- Tedd mikróba - 2 perc 800W-on a hivatalos - de mival itt több a "cucc", én 3-4 percig készítettem. Érdemes 3 perc után ránézni.
- A krém hozzávalóit keverd össze, majd töltsd a torta tetejére!