-+=
Olvasási idő: 2 percAmikor két aduász a répatorta és a sajttorta találkozik, rossz már nem sülhet ki belőle, nemde?
Amúgy, a képen megbújik még valaki… a fehércsokis cukormentes Peak csokitojás! 🙂 Jópofa tojás-elrejtős játék a terv belőle… locsolók nem lesznek, de a keresős kaland nem marad ki!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Pihentetés | 2-3 óra |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
A répás aljzathoz
- 100 gramm darált zabpehely
- 30 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Túrós-citromos 1000g
- 50 gramm durvára tört dió
- fél csomag sütőpor
- késhegynyi szerecsendió
- 1 teáskanál kakaópor
- 1 kávéskanál fahéj
- 120 gramm cukormentes almapüré vagy 100 ml kókuszolaj - de ez jóval több kalória...
- 3 db tojás
- 200 gramm pucolt répa
- ízlés szerint édesítő
A krémhez
- 200 gramm zsírszegény krémtúró
- 1 db tojás
- 20 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Túrós-citromos 1000g
- ízlés szerint édesítő
Hozzávalók
A répás aljzathoz
A krémhez
|
Elkészítés
- Az aljzat hozzávalóit összemixeljük - a dió kivételével - egy késes mixerrel, majd a sütőpapírral bélelt kapcsos tortaforma (max 18 cm-es) aljába öntjük. Így a répa reszelést is megússzuk!
- A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük.
- Öntsük az alapra a krémet, és terítsük szépen el.
- Előmelegített sütőben, 170 fokon 30 percig sütjük. A lényeg, hogy ha a közepe még éppen hogy képlékeny állagú, és/vagy elkezd barnulni a teteje, akkor kivehetjük!
- Várjuk meg még kihűl - de igazából Ő másnapra a legfinomabb! Én előző este készítem, ha kihűlt, akkor hűtőbe teszem, és másnapra lesz tökéletes. Meg harmadnapra, de akkor már nagyon nem szokott sok maradni....:)