Répatorta? Sajttorta? Nem kell dönteni! Találkozzon a húsvéti és az örök kedvenc egy receptben!
Répatorta? Sajttorta? Nem kell dönteni! Találkozzon a húsvéti és az örök kedvenc egy receptben!
-+=
Olvasási idő:2perc
Amikor két aduász a répatorta és a sajttorta találkozik, rossz már nem sülhet ki belőle, nemde?
Amúgy, a képen megbújik még valaki… a fehércsokis cukormentes Peak csokitojás! 🙂 Jópofa tojás-elrejtős játék a terv belőle… locsolók nem lesznek, de a keresős kaland nem marad ki!
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
Az aljzat hozzávalóit összemixeljük - a dió kivételével - egy késes mixerrel, majd a sütőpapírral bélelt kapcsos tortaforma (max 18 cm-es) aljába öntjük. Így a répa reszelést is megússzuk!
A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük.
Öntsük az alapra a krémet, és terítsük szépen el.
Előmelegített sütőben, 170 fokon 30 percig sütjük. A lényeg, hogy ha a közepe még éppen hogy képlékeny állagú, és/vagy elkezd barnulni a teteje, akkor kivehetjük!
Várjuk meg még kihűl - de igazából Ő másnapra a legfinomabb! Én előző este készítem, ha kihűlt, akkor hűtőbe teszem, és másnapra lesz tökéletes. Meg harmadnapra, de akkor már nagyon nem szokott sok maradni....:)
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.