-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A legjobb sütik nemcsak azok, amiket a legkönnyebben el tudunk készíteni, hanem amik még egészségesek is! Ilyen ez a zab- és rizsliszttel készült, könnyed kis piskóta – amit gyümölccsel turbózhatsz, és persze plusz protein porral is, hogy még jobb legyen a tápértéke!

Tápanyagadatok
Rizslisztes gyümölcsös piskóta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 130 Ebből zsírsavak (kcal) 27
% DV (napi érték)*
Összes zsír 3,1g 5%
Szénhidrát 16,8g 5%
Fehérje 7,2g 14%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

 

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 25 perc
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A száraz hozzávalókat (zablisztet, sütőport, proteinpor) összekeverjük.
  2. A tojásokat édesítővel, mandulatejjel habosra verjük, majd a lisztes keverékkel csomómentesre dolgozzuk.
  3. Sütőformába öntjük, majd jól megszórjuk bogyós gyümölccsel, amiket picit belenyomkodunk.
  4. Előmelegített sütőben 180 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütjük.

Fitt főétel a süti mellé? ITT!

Rizslisztes piskóta

Rizslisztes gyümölcsös piskóta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.