-+=
Olvasási idő: < 1 percA legjobb sütik nemcsak azok, amiket a legkönnyebben el tudunk készíteni, hanem amik még egészségesek is! Ilyen ez a zab- és rizsliszttel készült, könnyed kis piskóta – amit gyümölccsel turbózhatsz, és persze plusz protein porral is, hogy még jobb legyen a tápértéke!
Tápanyagadatok
Rizslisztes gyümölcsös piskóta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 130
Ebből zsírsavak (kcal) 27
% DV (napi érték)*
Összes zsír 3,1g
5%
Szénhidrát 16,8g
5%
Fehérje 7,2g
14%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 25 perc |
Mennyiség |
szelet
|
Hozzávalók
- 150 gramm zabpehelyliszt
- 100 gramm rizsliszt
- 3 db tojás
- 30 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel Choco Rum 1000g
- 50 gramm édesítő (ízlés szerint eltérő)
- 100-150 ml cukormentes mandulatej
- 1 csomag sütőpor
- ízlés szerint bogyós gyümölcs
- ízlés szerint fahéj
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A száraz hozzávalókat (zablisztet, sütőport, proteinpor) összekeverjük.
- A tojásokat édesítővel, mandulatejjel habosra verjük, majd a lisztes keverékkel csomómentesre dolgozzuk.
- Sütőformába öntjük, majd jól megszórjuk bogyós gyümölccsel, amiket picit belenyomkodunk.
- Előmelegített sütőben 180 fokon kb 25-30 perc alatt készre sütjük.