-+=
Olvasási idő: 2 percUgye a RÁNTOTT kaja-variációk mindig népszerűek… de nem a diétázók között ? Viszont mivel már mind a sütés, mind a panírozás MEGOLDHATÓ DIÉTÁSAN – sok helyen láttam, hogy SÜTŐBEN sütik, így a rántott csirkét sütőben is NANÁÁÁÁ hogy kipróbáltam a Bunda porból!
Amúgy a Peak Bundázóról azt kell tudnod, hogy GLUTÉNMENTES és magas a fehérjetartalma – és bármit bebundázhatsz vele, itt például csak víz kell hozzá – és sós palacsintaként működik. De szendvicsnek, galuska – alapnak!! – pizzának is jó – és hát az eredeti funkciója: a BUNDÁZÁS, azaz egészséges rántott husik készítése. Itt egy cikk, ennyi mindent csináltunk már eddig belőle!
Szerettem volna feldobni picit a pipi-bundát: így szerintem BÁRHOL kapható ízesített RIZSchipset is kevertem bele.
A kettő EGYÜTT tök jó: ropogós, és fehérjedús lesz a PIPIBUNDA!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
A pipi páchoz
- 300 gramm csirkemellfilé
- 2 evőkanál natúr Skyr joghurt
- 1 evőkanál dijoni mustár
- só, bors, fokhagyma
A panír
- 2 evőkanál Peak Protein Breader bundázó por 50% fehérjével
- 60 gramm Barna rizs chips
Hozzávalók
A pipi páchoz
A panír
|
Elkészítés
- A csirkét pácold be.
- A bundához egy aprítóban darált le a rizschipset és a bundaport. >> a bundaporban EXTRA fehérje és TOJÁS is van, így MÁS NEM KELL HOZZÁ!
- Egyszerűen csak a pácolt pipit forgasd meg ebben az isteni FITT fehérjés panírmorzsában.
- Tedd sütőlapra, és 180 fokon süsd 30 percig! (hőlégkeverésen kevesebb is elég) ENNYIKE!