-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Nagyon sok ötletes receptet mutattunk, hogyan tudjátok a sütik fehérjetartalmát növelni a fehérje porokkal. De mi a helyzet a sós ételekkel?

  • egyfelől sok receptben szerepel túró a tészta lazítása, nedvessé tételéhez, javasoljuk ilyen receptben gondolkodj-keress!
  • a sajt szintén szuper fehérjeforrás – ha diétázol, akkor érdemes light változatot keresni
  • tehetsz bele fehérjét: természetesen nem egy adag málnás fehérjét öntünk a tésztába, hanem egy sütéshez kiváló alapanyagot a Peak Gourmet 56%-os palacsintaport használtam.

Például ebből a palacsinta porból készül a híres 1 összetevős Peak palacsinta szenyát –  ennek a receptnek az elkészítését VIDEÓN is láthatod:

 

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

 

 

 

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A túrót, a zablisztet, a Peak palacsintaporral együtt egy tálba rakjuk, mehetnek bele a tojások. A kókuszolajat híg állapotban használjuk, majd megsózzuk az egészet. Jól összekeverjük, kézzel nyugodtan gyúrjuk át.
  2. Egy deszkán kb 1-2 cm vastagságúra kinyújtjuk a tésztát, majd egy hullámos tészta szeletelővel csíkokra vágjuk az egészet.
  3. A csíkok tetejét megkenhetjük tojással, én most csak vizet használtam, aztán megszórjuk a light sajttal.
  4. Sütőpapírt rakunk egy nagy tepsibe, erre helyezzük rá a sajtos rudakat.
  5. 12-15 perc alatt megsütjük, majd fogyasztható is! Jó étvágyat kívánok hozzá!

Húsvéti kuglóf pedig ITT!

sajtos túrós rúd

diétás sajtos túrós rúd

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.