Aki meg akarja adni a mogyorókrém elfogyasztásának úri(asszony) módját, az készítsen menő sajttortát belőle!
Aki meg akarja adni a mogyorókrém elfogyasztásának úri(asszony) módját, az készítsen menő sajttortát belőle!
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Csokis-mogyoró rajongók figyelem!!! Hoztam neked egy igazi finomságot, aminek az izét a wheytella adja meg. A mértéket ennél a receptél nem szabad betartani 😀 minél több a wheytella, annál nagyobb íz élmény lesz a végén 🙂 Ráadásul cukormentes és teljes kiőrlésű. De úgy gondolom, a képek beszélnek helyettem így görgess egy kicsit lejjebb 🙂
Tápanyagadatok
sajttorta
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 312Ebből zsírsavak (kcal) 162
% DV (napi érték)*
Összes zsír 18g28%
Szénhidrát 16g5%
Fehérje 17g34%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!
A tészta hozzávalóit egy tálban alaposan keverd össze.
180 fokos előmelegített sütőben kb 30 perc alatt készre sül. (A sütési idő sütőnként eltérhet).
Amíg sül a tészta elkészítjük a krémet. A túrót, mascarponet,joghurtot, eritritet keverd csomómentesre. Oszd kettő részre. Az egyik rész marad sima, a másik részhez add hozzá a wheytellát és keverd el.
Az étkezési zselatint kevés meleg vízben olvaszd fel majd oszd két részre és add hozzá a krémekhez. Alaposan keverd el végül.
Amint kihűlt a tészta teheted is rá a sima krémet majd erre a wheytellás krémet. Tedd hűtőbe pár órára. Ez idő alatt a krém szilárdabb állagú lesz.
Díszítés: Cukormentes tejcsokoládét gőz felett kevés tej hozzáadásával olvaszd fel majd öntsd a tortára tetszés szerint. Házi granolával és puffasztott kölessel szórd meg a tetejét. Szélét pedig cukormentes gabonapehellyel rakd körbe
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.