Minimális szénhidrátot tartalmaz és teljesen cukormentes! Kár, hogy illatot és ízt nem tudok adni Facebookon keresztül…Maga a mennyország!!!
OFF: Kérdeztétek milyen ízű az új Somlóis fehérje, így összegyűjtöttem amiket eddig írtatok:
- „Én a somloisat rendeltem. Nagyon finom, csak ajanlani tudom. Kicsit rumos, puncsos ize van.Isteni:) Legkozelebb a zserbosat fogom kipobalni…” Huszár Andi (Peak Girl Zárt csoport)
- „Ez a „Somlói” palacsinta desszert. Brutál finom. Férjem is úgy ette h. nyoma nem maradt!!!” Bacsa Veronika (Peak Girl Zárt csoport)
- „Nagyon finom és krémes most kostoltam meg mint egy desszert olyan csak egészséges. Tuti ha elfogy rendelek meg belole es nagyon jo rumos csokis dios ize van nagyon kremes))” Szabó Donatella
- Végül én: „Nekem – aki bármennyi diókrémbe bele tudna fulladni… isteniii. Lágyan rumos-diós-tejes csokis… nah, hát tudja amit egy somlói tud!” Tőke Szilvi (recept szerzője:))
És ha bejönnek a villám fehérje sütik, akkor hasonló módszerrel a szénhidrátmentes zserbóóóó, vagy dobostorta is kivitelezhető!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
BÓNUSZ VIDEÓ, ha SOMLÓI FAN VAGY! … és ha szereted a DESSZERTPALACSINTÁKAT, akkor nézd meg hogyan készül a Somlói galuska DE palacsinta, full diétásan! – Recept pedig lenn!
Előkészítés | 15-20 perc |
Sütés/főzés | 15 perc |
Mennyiség |
szelet
|
- 100 gramm lereszelt hideg vaj
- 2 db tojássárgája
- 100 gramm zabpehelyliszt
- 50 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel somlói galuska íz 500g
- 1 evőkanál hideg víz
- ízlés szerint édesítő
- 2 db tojásfehérje
- 30 gramm Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével vanília íz 360g
- 1.5 dl tej
- 30 gramm Peak Yummy Protein Pudding fehérjés puding 78% fehérjével csokoládé íz 360g
- 1.5 dl tej
- 40 gramm cukormentes étcsokoládé
Hozzávalók
A tésztához :
Vaníliás krém
Csokis krém
|
- A tészta hozzávalóit gyúrd össze, pihentesd a hűtőbe legalább 30 percet.
- Zsìrpapìron nyújtsd ki, rakd bele piteformàba és süsd 10-15 percet 18 fokon.
- Ha kész, vedd ki. Közben készítsd el a vaníliás réteget. A fehérjét verd fel kemény habbá. Rakd hozzá a tejet és a caseint. Óvatosan keverd át. Rakd a pite tèsztàjàra és süsd még 20 percet ugyan úgy, 180 fokon.
- Ha kihűlt, mehet rá a csokis réteg. Az ètcsokit olvaszd fel vìzgőz felett, a többi hozzávalókat keverd össze, majd öntsd hozzá az olvasztott csokit. Ilyen sűrű krémes allagùt kell ,hogy kapj.
- Hagyd kihűlni, kb 1 óra után, már szeletelhető is!