A tojást válaszd külön, a fehérjét verd kemény habbá.
A száraz hozzávalókat keverd össze, add hozzá a tojássárgáját, vizet majd csomómentesre keverd el. A felvert tojáshabot add hozzá és óvatosan keverd össze.
A tésztát öntsd tetszőleges formába és 180 fokos előmelegített sütőben 25 perc alatt elkészül. A sütési idő sütőnként eltérhet, tű vagy villa próba segítségével láthatod mikor sült meg a tészta.
Amíg sül a tészta készítsd el a krémet. A hulalat verd kemény habbá a habfixáló segítségével, majd add hozzá a sajtkrémet és keverd el alaposan. Ízlés szerint édesítőszert adj hozzá.
Készítsd el a Peak kávét.
A kihűlt tésztát vágd három részre majd öntsd le kávéval
A kép alapján rétegezd a tésztát és a krémet.
Végezetül rakd körbe babapiskótával és tedd be a hűtőbe pár órára.
Patócs Gábor vagyok, a PG’s kitchen Instagram és Facebook oldal kezelője. A testépítés és az egészséges életmód évek óta fontos részét képezi életemnek. Nem tartom magam utóbbi megszállottjának, sokkal inkább egy egészséges egyensúly fenntartására törekszem és ezt a látásmódot igyekszem átadni Követőimnek is. A rohanó hétköznapokban egyszerű, gyorsan elkészíthető (nem utolsó sorban kevés mosogatnivalóval járó), ellenben mégis látványos süteményeket, ételeket igyekszem készíteni. Mindezeket könnyen beszerezhető, minőségi hozzávalókból. Természetesen kíváncsiságom kielégítésére is törekszem, így időnként szívesen kísérletezek kevésbé ismert alapanyagokkal, tapasztalataimat pedig szeretném megosztani Veletek is. Az ételek elkészítése mellett, a gasztrofotózás rejtelmeibe is szenvedélyesen belevettem magam, hogy a legimpozánsabb képekkel tudjam bemutatni Nektek receptjeimet.