A sütimennyország szépséges unikornisokkal és pink csokikkal van tele? Hát nem tudom, mindenesetre ez a sajttorta biztos onnan jött! Bárkinek csinálod, telitalálat! Biztos tudni fogja, hogy szeretve van! :)
A sütimennyország szépséges unikornisokkal és pink csokikkal van tele? Hát nem tudom, mindenesetre ez a sajttorta biztos onnan jött! Bárkinek csinálod, telitalálat! Biztos tudni fogja, hogy szeretve van! :)
-+=
Olvasási idő:2perc
Egy szeletke mennyország 🙂 Az új UNIKORNISOS fehérje porral…!!! Ő RUBY csokis – vagyis rózsaszín kakaóbabból készült és olyan puncsos-gyümis-csokis ízű… Tipikus musthave cucc! Magában is nagyon fincsike, de igazából ez az ízvilág sok-sok sütit fog megihletni én úgy érzem 🙂
A torta nemcsak külsőleg igazi FITFOODPORN 🙂 – mert amúgy még más érdemjeggyel is büszkélkedik!
– Hozzáadott cukortól mentes!
– Zsírszegény alapanyagok felhasználásával készül! – a mascarpone határeset, de KELL bele, mert próbáltam már full túróval, de iszonyat száraz lett a végeredmény…
– Maximum 15 perc tevékeny közreműködést igényel! (Hajrá. konyha-szűz emberek!:))
– Felturbózott fehérjetartalom jellemzi, amelyet a plusz protein tartalommal még inkább feljavítottunk!
– …és mindezek tetejében..vagyis inkább az aljában… egészséges, lassú felszívódású szénhidrátok vannak kizárólag!
Black Friday! 33% OFF Mindenre a PeakShopban + 1 doboz Cukimentes Szaloncukor is a Tiéd!
Tökéletes edzés utáni desszert ez a sajttorta! Beviszed a kellő makrókat – és kivételesen nem a fitnesz klasszikus lesz a dobozban, hanem egy mennyei, magas protein tartalmú tortaszelet. Vagy kettő. Mert egy szelet, nem szelet.
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd a sütőpapírral bélelt kapcsos tortaforma (max 18 cm-es) aljába nyomkodjuk egy pohár aljának a segítségével. Vagy az öklöddel. 🙂 Morzsás legyen az alja, és járja át mindenhol jól a kókuszolaj!
Süssük elő 180 fokon 10 percig!
A krém alapanyagait egy robot-/turmixgéppel habosra verjük.
Az áfonyát beleszórjuk a tortaformába a kekszre, majd a krémmel nyakon öntjük mindezt. Tegyünk áfonyát még a tetejére is!
Előmelegített sütőben, 160 fokon 45 percig sütöttem. A lényeg, hogy ha a közepe még éppen hogy képlékeny állagú, és/vagy elkezd barnulni a teteje, akkor kivehetjük! A közepe legyen rezgős, pudingszerű még akkor, mikor kiveszed!
Várjuk meg még kihűl - de igazából Ő másnapra a legfinomabb! Én előző este készítem, ha kihűlt, akkor hűtőbe teszem, és másnapra lesz tökéletes. Meg harmadnapra, de akkor már nagyon nem szokott sok maradni....:)
A Peak főszerkesztője vagyok, mellette pszichológia szakon végeztem, és sportedzőként is évekig tevékenykedtem. Régebben versenyszerűen sportoltam (küzdősportok), így a rendszeres sport, a minőségi étkezés, az erősítés és a tápkiegek az életem részévé váltak.