-+=
Olvasási idő: 2 perc

Grillezési szezon már lassan itt van, szóval most miért is ne készítsük el az új Peak fasírtporból készült fasírtnyársakat?

Annyi csak a különbség, hogy  a hagyományossal szemben, nem kell vacakolni annyi időt, hiszen 2 perc alatt kész van!

Nincs semmi zsíradék, és hús sem! Mégis ízben, állagban hozza a hagyományosét! 

  • Vegáknak, vegánoknak is ajánlott, hiszen 0% húst tartalmazz!
  • Az egészhez, csak egy hurkapálcára van szükséged, a fasírtporra és vízre.
  • Ez a fasírtpor már be van fűszerezve, tehát, plusz fűszert és sót sem igényel!
  • Nagyon jó tulajdonsága, hogy nem szívja magába az olajat! Mégis puha, szaftos marad a közepe!
  • Extra kollagént is tartalmazz, valószínüleg annak köszönhető ruganyos, puha állaga! 🙂

Már első használat után beleszerettem ebbe a termékbe. Nagyon ügyes kivitelezés!

Egy tavaszi könnyed ebédötlettel rukkoltam ma elő nektek, méghozzá egy diétás kelbimbó főzelékkel tálaltam a Peak fasírtnyársakat!

Totálisan INGYENES a kiszállítás + a 3ik INGYEN van a Peakshopban, amíg Fotózáson vagyunk!

 

Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fasírtnyársakhoz:
Kelbimbó főzelékhez:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 250 gramm kelbimbó
  • 4 db sárgarépa
  • 4 db burgonya
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só, bors
  • 2 dl zsírszegény tejszín
  • 3 evőkanál tápiókagyöngy vagy tápióka keményítő
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fasírtnyársakhoz:
Kelbimbó főzelékhez:
  • 1 fej vöröshagyma
  • 250 gramm kelbimbó
  • 4 db sárgarépa
  • 4 db burgonya
  • 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só, bors
  • 2 dl zsírszegény tejszín
  • 3 evőkanál tápiókagyöngy vagy tápióka keményítő
Elkészítés
  1. A kelbimbó főzelékhez, mindent vágj fel kockára, vagy karikára. Egy kis olivaolajon párod meg a hagymát, majd add hozzá a burgonyát, a répát és a kelbimbót. Jól pirítsd le őket, majd fűszerezd. Öntsd fel vízzel, hogy ellepje azokat, majd főzd puhára. A puha, öntsd bele a tejszínt, forrald vissza, majd előre beáztatott tápiókagyöngyöket szórd bele. Főzd, amíg besűrűsödik picit.
  2. A fasírtport keverd el a vízzel, formálj belőle kisebb gombócokat.
  3. Húzd fel őket a hurkapálcára. Kétféleképpen lehet sütni őket. Én előmelegített sütőben sütöttem meg őket készre, pirosodásig. De lehet kókuszzsírban is őket sütni, hogy a hurkapálca eleje és vége az edényen marad. Így körbe tudod forgatni őket, hogy mindenhol érje a forró kókuszolaj. Süsd pirosodásig.
  4. Melegen tálald a kelbimbó főzelékkel! Isteni finom!

 

 

 

 

 

vega fasírt

vega fasírt nyárs

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!