Triplán kókuszos, villámgyors bounty szelet, amit akár sütés nélkül is elkészíthetsz, vegán módon!
Triplán kókuszos, villámgyors bounty szelet, amit akár sütés nélkül is elkészíthetsz, vegán módon!
-+=
Olvasási idő: < 1perc
Gyorsan összekutyulós, és nagyon finom recept következik! Kicsit összeforraltuk a hozzávalókat – de ha épp nincs kedved a sütő mellé állni (vagy épp nincs főzési lehetőséged) – akkor akár nyersen is meg tudod csinálni!
Kókuszrajongóknak kötelező tesztelni, hiszen nem egyszer, nem duplán, hanem triplán is kókuszos – ráadásul a plusz vegán fehérjével még a tápértékét is feljavítottuk, diétássá tettük. Vegánoknak nagyon kell figyelni a fehérjebevitelre – amit növényi fehérjeporokból könnyen meg is oldhatnak!
33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!
Tápanyagadatok
NYers, vegán bounty szelet
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 46Ebből zsírsavak (kcal) 18
% DV (napi érték)*
Összes zsír 2g3%
Szénhidrát 4g1%
Fehérje 1,8g2%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A kókuszreszeléket, kókuszchipset, az 5 evőkanál mandulatejjel elkeverjük, kicsit összemelegítjük egy kis lábasban.
Shaker segítségével a Peak Vegan fehérjeport a 3 dl mandulatejjel elkészítjük, majd a lábasba öntjük.
Jöhet bele a kókuszliszt, jól átkeverjük, ízlés szerint ízesítjük mézzel/édesítőszerrel.(Ekkor már nem kell tűz fölött lennie). Igény szerint sűríthetjük még, kókuszliszttel, vagy hígíthatjuk mandulatejjel.
Az étcsokit felmelegítjük, 2 evőkanál mandulatejjel csomómentesre keverjük.
A masszát kis formákba töltjük, és a fagyasztóban 4-5 órát pihentetjük.
Gyálon lakok a családommal, van egy 2 éves kislányom. Vendéglátással foglalkoztam, a célom egy saját lakás étterem illetve egy kis vidéki szállás üzemeltetése. Szenvedélyem a gasztronómia és minden, ami ezzel együtt jár, ezek közül a food styling és a fotózás a kedvencem. Imádok utazni, új receptekkel kísérletezni. Most jelenleg a diétás étrend és a Vegán ételek elkészítésének elsajátítására fókuszálok. Ember-centrikusnak mondanám magam, hiszen az ételek elkészítésekor nagyon fontos számomra a visszajelzés is. Egyaránt szívesen veszem a pozitív és negatív kritikát, nem riadok vissza tőle, könnyen tanulok belőle!