Miért jobb a házi fehérjeszelet?
A világ egyik legjobb találmányának tartom a protein szeletet, amíg két dologra gyorsan rá nem jöttem. Egyfelől nem mindig olcsó dolog – de a másik… hogy sajnos gyakran nem felel meg a diétánknak… hiszen nemcsak sok szénhidrátot tartalmaz, de ha van bármilyen ételérzékenységünk, akkor se ehetjük.
Ez a fehérje szelet viszont:
- VEGÁN: azaz nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, így ehetik tej és tojásérzékenyek is
- gluténmentes
- cukormentes
- magas rosttartalmú – ellenben szénhidrátszegény, így szuper laktató!
Szóval igazi MINŐSÉGI FINOMSÁG, és a legjobb: 5 perc alatt elkészíthető!
Fontos, hogy az ÚJ mandulafehérjés VEGÁN protein van benne – ami kérlek elfogultság nélkül (és személy szerint nagy tejsavó rajongóként) írom: BAROMI FINOM. Valószínű az oka, a mandula, ami ugye egy finomság, belőle nyerték ki a fehérjét, így SEMMIHEZ SEM FOGHATÓ íze lett, és jómagam, tejsavó-ivóból is átpártoltam erre.
ITT pedig VIDEÓN is megnézhetitek, hogy milyen gyorsan elkészíthető!
Előkészítés | 5 perc |
Pihentetés | 1 óra |
Mennyiség |
szelet
|
- 15 gramm kókuszliszt
- 30 gramm Peak Yummy Vegan Protein mandula és tökmag fehérje
- 30 gramm Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- 80 ml víz
- ízlés szerint darált mogyoró
- ízlés szerint Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
Hozzávalók
A szelethez
A tetejére
|
- A szelet hozzávalóit mérd ki, majd keverd össze. (Sűrű - kókuszgolyó állag kell!)
- Ha kell édesítsd ízlés szerint.
- Egy sütőpapírral bélelt formába nyomkodd, és dekoráld a tetejét magokkal, kókuszkrémmel!
- Tedd a hűtőbe 1 órára!