-+=
Olvasási idő: 2 perc

Miért jobb a házi fehérjeszelet?

A világ egyik legjobb találmányának tartom a protein szeletet, amíg két dologra gyorsan rá nem jöttem. Egyfelől nem mindig olcsó dolog – de a másik… hogy sajnos gyakran nem felel meg a diétánknak… hiszen nemcsak sok szénhidrátot tartalmaz, de ha van bármilyen ételérzékenységünk, akkor se ehetjük.

Ez a fehérje szelet viszont:

Szóval igazi MINŐSÉGI FINOMSÁG, és a legjobb: 5 perc alatt elkészíthető!

33,5% OFF mindenre a Peakshopban! Kezd az ÚJ évet, még egészségesebben, a Peakkel!

Fontos, hogy az ÚJ mandulafehérjés VEGÁN protein van benne – ami kérlek elfogultság nélkül (és személy szerint nagy tejsavó rajongóként) írom: BAROMI FINOM. Valószínű az oka, a mandula, ami ugye egy finomság, belőle nyerték ki a fehérjét, így SEMMIHEZ SEM FOGHATÓ íze lett, és jómagam, tejsavó-ivóból is átpártoltam erre.

ITT pedig VIDEÓN is megnézhetitek, hogy milyen gyorsan elkészíthető!

 

Illetve ha nem láttad volna! TELE VAGYUNK ÁM VEGÁN FINOMSÁGOKKAL – amit természetesen a Mentes diétázók, ételérzékenyek is bátran majszolhatnak! Nézz körbe IDE kattintva!

 

Előkészítés 5 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A szelethez
A tetejére
Előkészítés 5 perc
Pihentetés 1 óra
Mennyiség
szelet
Hozzávalók
A szelethez
A tetejére
Elkészítés
  1. A szelet hozzávalóit mérd ki, majd keverd össze. (Sűrű - kókuszgolyó állag kell!)
  2. Ha kell édesítsd ízlés szerint.
  3. Egy sütőpapírral bélelt formába nyomkodd, és dekoráld a tetejét magokkal, kókuszkrémmel!
  4. Tedd a hűtőbe 1 órára!

Vegan raffaello golyó itt!

vegán fehérje szelet

vegán fehérje szelet házilag

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.