-+=
Olvasási idő: < 1 percEgy nagyon egyszerű, pár összetevőből elkészíthető, mégis nagyon mutatós és nem utolsó sorban fehérjebomba süti receptje következik! A tészta különlegessége, hogy az új Strong & Smart Oatmeal a fő összetevője. Ez egy zabpehelylisztes, fehérjés keverék, így nincs külön szükség egyikre se, kiváló alap a tésztához! 🙂
Peak Strong and Smart Oat Meal zabos ital:
- Fehérjével van gazdagítva (micelláris kazein)
- Ginko Biloba kivonattal – javítja a koncentrálást
- L-tirozinnal (aminosav) – szellemi fokozó
- 2,3 kg-os nagy kiszerelés!
- és nagyon finom fagyis íz!
Ihatod, de ha úgy adódik, akkor eheted is! 🙂 Nem szuper?
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Tápanyagadatok
Erdeigyümölcsös túrós kosárkák
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 136
Ebből zsírsavak (kcal) 27
% DV (napi érték)*
Összes zsír 3g
5%
Szénhidrát 10g
3%
Fehérje 15g
30%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
darab
|
Hozzávalók
A kosárkákhoz
- 80 gramm Peak Strong and Smart Oat Meal zabpehelyliszt ital szellemi fokozókkal
- 1 db tojás
- 50 gramm zsírszegény túró
- 10 gramm cukrozatlan kakaópor
- pici víz
- ízlés szerint édesítő
A töltelékhez
- 200 gramm zsírszegény túró
- 50 gramm Peak Slim Secret Protein fehérjepor zsírégetőkkel
- ízlés szerint édesítő
- ízlés szerint fahéj
Hozzávalók
A kosárkákhoz
A töltelékhez
|
Elkészítés
- A sütőt melegítsd elő 180 °C-ra. Keverd össze a kosárkák hozzávalóit, de a vizet csak óvatosan, kevergetés közben add hozzá. Annyi kell, amennyit felvesz a massza úgy, hogy ragacsos, kenhető legyen, de ne folyós.
- Egy 6 db-os szilikon kosárka vagy muffinsütőre lesz szükséged: béleld ki a kis formák alját és peremét a tésztával, majd süsd 10 percig.
- Ha elkészültek, hagyd őket legalább félig-meddig kihűlni. Vedd ki őket a formákból mielőtt megtöltöd őket.
- A töltelékhez keverd össze a túrót a fehérjeporral és esetleg kis vízzel, édesítővel, fahéjjal. Kanalazd a krémet a kosárkákba a tetejüket pedig díszítsd gyümölcsökkel.