Szuper ebéd vagy vacsi ötlet, a rohanós napokra!
Ha nincs időd főzni és általában sűrűek a napjaid, akkor ez a recept tökéletes lesz számodra, hiszen
- pár perc alatt kész
- teljesen egészséges összetevőkből készül
- diétabarát!
Így, ha épp diétázol, nem kell aggódnod, mert simán belefér az étrendbe!
Az új Peak fasírtpor számomra elképesztő….Teljesen jó értelemben! Mivel sokszor nem kívánom a húst, ezzel a termékkel maximálisan pótolhatom, hiszen ízre állagra is hozza a darált húsos hagyományos verziót.
Ám ez sokkal könnyebb, puhább, szaftosabb és nem terheli le úgy a gyomrot.
Szuper nagy előnye, ennek a fasírtpornak, hogy az elkészítési ideje tényleg csak pár percet vesz igénybe. valamint:
- csak víz kell hozzá!
- plusz kollagént is tartalmazz!
- vegák és vegánok is fogyaszthatják!
- egészséges!
A krumplipürét régóta lecseréltem zellerre, így egy jó krémes zellerpürével valami isteni finom ebéd készül!
Ha esetleg szereted a vegán és mentes ételeket, nasikat, akkor ez a csomag neked készült! Bátran csemegézz belőle!
Vegán és mentes nasik! <- Klikk!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 80 gramm Peak MeatBalls with collagen - fasírt (por)
- 80 ml víz
- kókuszzsír
- 1 db zeller
- 3 dl víz
- 2 dl növényi/zsírszegény tejszín
- ízlés szerint só, bors, szerecsendió
Hozzávalók
A fasírtokhoz
Zellerpüréhez:
|
- A zellert pucold meg, vágd fel kockákra, majd főzd meg a sós vízben. Ha megpuhult, fűszerezd és turmixold össze, majd öntsd bele a tejszínt. Forrald vissza és kész is!
- A fasírtport mérd ki, majd öntsd hozzá a vízet, alaposan dolgozd el.
- Formálj belőle golyókat. Nekem 8 db jött ki ebből az adagból.
- Kókuszzsírban süsd meg őket aranybarnára és kész is!