A natúr gesztenyemassza sok mindenre jó, például szuperül lehet belőle muffint, vagy más sütiket készíteni akár liszt és zsiradék nélkül. Azt mondani sem kell, hogy a rummal nagyon jól harmonizál, így egy rumos-csokis gesztenyemuffin csak finom lehet.
Muffin
Hozzávalók:
- 250 g natúr gesztenyemassza
- 50 g rumos-csokis Slim Secret Protein
- 30 g NoCarb rost sütőmix
- 30 g 4x-es erejű édesítő
- 20 g zsírszegény kakaópor
- 2 tojás
- 1,5 dl cukormentes mandulatej
Csokis muffin
Elkészítés:
A gesztenyemasszát olvaszd ki, majd keverd össze az összes hozzávalóval. A legegyszerűbb egy botmixerrel simára turmixolni.
Adagold szilikon muffin formákba: nekem 6 db jó nagy, tömör sütim lett.
150 °C-ra előmelegített sütőben alul-felül sütésen kb. fél óra alatt elkészülnek. Szépen megnőnek, belül puhák maradnak.
Ha picit kihűltek, könnyen ki tudod őket venni a sütőformából.
Jó étvágyat!
Kiváló tízóraira, uzsira, vagy edzés előtt 1-2 db.