Nyáron a gyümölcsök fantasztikus lehetőséget kínálnak arra, hogy különböző dolgokat készítsünk belőlük. A sárgadinnye a nyár egyik legfinomabb íze. Ez a recept a sárgadinnye krémleves egzotikusabb megfelelője. Tökéletes hűsítő és laktató ebéd a kánikulában!
Hozzávalók 2-3 főre:
- 1 nagyobb sárgadinnye
- 1 db érett mangó
- 4 ek. Coconuty 100% kókuszmassza
- 6 dl kókusztej
- 2 dl kókusztejszín
- ízlés szerint édesítő
- 2 marék kókusz chips
+ 1 tipp: ha pár csepp jamaikai rumaromát hozzáteszel még különlegesebbé válik az ízhatás!
Elkészítés:
Turmixold le az összes hozzávalót majd jól hűtsd be tálalás előtt. Díszítésként kókusz chipsszel szórd meg a leves tetejét!
Jó étvágyat hozzá!