-+=
Olvasási idő: 3 perc

A pizza, sem a sült burgonya sem tartozik a minőségi ételek közé, de tömegnöveléskor sem kell a száraz csirkemellet rágnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb zsírmennyiséggel a legtöbb izomtömeget pakold magadra. Ez a kontrollált tömegnövelés.

Izomtömeg

Peak Pisti mérnöki pontossággal megtervezett étrendje segít Neked is abban, hogy ízletesen, laktatóan, ám úszógumik növesztése nélkül építs izomtömeget és növeld az izmaid erejét! Peak Pisti étkezésében egyetlen all-one-formula, a Createston Professional nyújt segítséget. Több mint 100 féle hatóanyag egy termékben!

Pisti mérnök informatikusként kedveli a praktikus, logikus dolgokat. És Te is ezzel a módszerrel haladhatsz a leggyorsabban!

Nekem nagyon fontos az egyszerűség és a praktikusság.  Gyűlölöm, amikor folyamatosan arra kell figyelni napközben, hogy épp mit vegyek be, vagy mit fogok elfelejteni bevenni. Createstonnál nincs ez. Reggel összekészítem az edzés utáni adagom és le van tudva.” – Pisti Peak Man

Legyen bármennyire jól összeállítva egy táplálék-kiegészítő, az csak akkor funkcionál teljes egészében, ha mellé az étrended is megfelelő.

Ez az egy adag fedezi a napi tápkiegekből bevitt fehérje, szénhidrát, zsír adagot. (Mellé enni kell, mert ha nem eszünk, akkor nem ér semmit. Ugye a nevében is benne van, hogy táplálékKIEGÉSZÍTŐ). Ha az ember ránéz a doboz hátulján lévő listára, ott látszik, hogy “milliónyi” összetevőből áll.“- Pisti Peak Man

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

A konkrét étrend előtt olvasd el és próbáld ki Te is ezt a rövid konyhai trükköt amitől ízletesebbé és értékesebb tápanyaggá teheted a tömegnövelő étrendedet!

Alap gyorstalpaló konyhai zseniknek és agglegényeknek:

  • Mosd meg a húst, mielőtt nekiállsz a sütésnek. Ne áztasd, csak folyó víz alatt mosd meg, az áztatásnál értékes tápanyagok oldódnak ki!
  • Lehetőleg friss húst vegyél, bár ez nehezen megoldható, de a fagyasztás-felengedés folyamattal veszít a fehérjetartalmából!
  • Óvatosan klopfold, ha erősen ütöd, akkor a hús rostszálai szétesnek, ha gyengén, akkor a hús nem egyenletesen sül át, és nem lesz porhanyós.
  • Magas hőfokon kezd a sütést, mindkét oldalt addig süsd, amíg kifehéredik a hús. Ezután öntsd fel vízzel, és alacsony hőfokon, fedő alatt párold puhára! Ha pirítottan jobban szereted, akkor miután megpuhult, elpárolta a levét, akkor újra magas hőfokon fedő nélkül pirítsd meg egy perc alatt.
  • Figyelj a sütési hőfokra! Ha 200 fok felett sütöd, kicsit odaégeted, akkor extra kémiai kötés alakul ki a fehérjében, ettől kevésbé emészthető lesz, romlik a biológiai értéke, és még az egészségedet is károsítja!

Minőségi izomtömeg

Pisti Peak Man a Testépítés 2.0 átalakítás lezárulta után még elszántabban folytatta a minőségi izomtömeg növelést. Ahhoz, hogy nyomon követhesd a bevitt tápanyagok mennyiségét és minőségét, precíz táblázatba vázolta fel Pisti Neked egy heti étrendjét ami a segítségedre lehet. Ez a kalkuláció alapot adhat ahhoz, hogyan kellene kiszámolnod pontosan, milyen és mekkora tápanyagbevitelre van szükséged minden nap.

Érdemes egyszer kikalkulálnod pontosan mit egyél meg!

Részletesen belemerülve láthatod, hogy nem mindegy miből viszed be a napi szénhidrát és fehérje mennyiséget. Ha valóban a célod a minőségi izomzat építése, akkor érdemes rászánnod egy kis időt és kiszámolni mit kell enned ahhoz, hogy elérd célodat. Az első napok után rá fogsz érezni a dologra és azokhoz az ételekhez nyúlsz elsőként, amik ténylegesen a fejlődésed szolgálják.

Válaszd ki a számodra megfelelő all in one formulát ami mellé nem szükséges egyéb kiegészítőt venned!

Vidd bátran, örülünk, hogy adhatunk neked!