A hidegebb őszies napokon ez a palacsinta bearanyozza a vasárnap reggeleket. Finom, meleg, krémes vanília puding és szilva tölteléke teszi tökéletes őszi desszertté ezt a palacsinta receptet. Mindamellett, hogy mennyei édesség, a protein tartalma is kimagasló. Bátran próbáld ki Te is! 🙂
Hozzávalók:
- 100 gramm Peak Protein Pancake palacsintapor
- 500 ml víz
- 250 ml tej/növényi tej
- 3 ek. édesítő
- 1 tasak diétás vaníliás pudingpor vagy Peak vaníliás proteinpuding
- 1 csipet fahéj
- 1 ek. MCT olaj vagy E-Z coat olajspray
- 4 nagyobb szem szilva
Elkészítés:
A Peak proteines palacsintaport 250 ml vízzel shakerben rázd össze.
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Kevés E-Z coat olaspray-vel vagy MCT olajjal kikent palacsinta sütő serpenyőben süsd ki a tésztát.
Egy kisebb lábasban a pudingport 250 ml hideg vízzel és az édesítővel csomómentesre keverd el.
Adj hozzá 250 ml hideg tejet vagy növényi tejet és folyamatos kevergetés mellett forrald fel.
A palacsintát töltsd meg a forró vanília pudinggal és a félbevágott szilvával, majd szórd meg egy kevés fahéjjal. Hajtsd félbe a palacsintát és a tetejét is díszítheted még szilvával és fahéj szórással.
Tipp: Ha a szilva húsa már puhább, akkor kevés vízben (annyi vízben, hogy épp csak ellepje a szilvát az edényben), édesítővel, fahéjjal kompótot is főzhetsz belőle és a nyers szilva helyett azt töltheted a palacsintába. Mindenhogy jó választás lesz! 🙂
Egészségedre!