-+=
Olvasási idő: < 1 perc

A hidegebb őszies napokon ez a palacsinta bearanyozza a vasárnap reggeleket. Finom, meleg, krémes vanília puding és szilva tölteléke teszi tökéletes őszi desszertté ezt a palacsinta receptet. Mindamellett, hogy mennyei édesség, a protein tartalma is kimagasló. Bátran próbáld ki Te is! 🙂

Hozzávalók:

Elkészítés:

A Peak proteines palacsintaport 250 ml vízzel shakerben rázd össze.

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Kevés E-Z coat olaspray-vel vagy MCT olajjal kikent palacsinta sütő serpenyőben süsd ki a tésztát.

Egy kisebb lábasban a pudingport 250 ml hideg vízzel és az édesítővel csomómentesre keverd el.

Adj hozzá 250 ml hideg tejet vagy növényi tejet és folyamatos kevergetés mellett forrald fel.

A palacsintát töltsd meg a forró vanília pudinggal és a félbevágott szilvával, majd szórd meg egy kevés fahéjjal. Hajtsd félbe a palacsintát és a tetejét is díszítheted még szilvával és fahéj szórással.

Tipp: Ha a szilva húsa már puhább, akkor kevés vízben (annyi vízben, hogy épp csak ellepje a szilvát az edényben), édesítővel, fahéjjal kompótot is főzhetsz belőle és a nyers szilva helyett azt töltheted a palacsintába. Mindenhogy jó választás lesz! 🙂

Egészségedre!

pudingos-szilvas-proteinpalacsinta

Proteinpalacsinta

Pudingos proteinpalacsinta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.