Ha egy omlós, puha, édes rágcsára vágysz, itt ez a chia magos keksz! Könnyű és gyorsan elkészül, és a Wheytella fehérjés mogyikrémmel megkenve pedig isteni…
Hozzávalók:
- 3 púpos ek. kókuszliszt
- 2 púpos ek. tápióka keményítő
- késhegynyi sütőpor
- 3 ek. eritrit
- 10 ek. víz
- 3 ek. kókuszzsír
- 2 csipet fahéj
- 1 ek. chia mag
Tetejére: Peak Wheytella mogyorókrém
Elkészítés:
A hozzávalókat gyúrjuk egybe és a tésztából kis, lapított golyókat formázzunk. Ha úgy vesszük észre, hogy igényel még lisztet, bátran dúsítsuk a tésztánkat. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kis kekszeket, majd 180°C-ra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Mikor kész, hagyjuk hűlni, majd egy villa segítségével megkenjük a kekszek tetejét, akár mintákat is rajzolhatunk rá, mert a finoman krémes állagú mogyorókrém nem folyik le a kekszről.
Fogyasszátok egészséggel!