Ha a sima fasírt már uncsi, akkor nincs más hátra, tölteni kell! Szénhidrátmentes recept, tökéletes diétában!
Ha a sima fasírt már uncsi, akkor nincs más hátra, tölteni kell! Szénhidrátmentes recept, tökéletes diétában!
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Hétvégén belejöttem a fasírt sütésbe. 😀 Recepteket nézegettem a neten, akkor találtam egy tök jó ötletet: sajttal és sonkával töltött fasírtot, amit mindenképp ki akartam próbálni. Marhahúsból készítettem és ez lett az eredménye! (Aki nem eszik marhát, az természetesen csirke vagy pulyka opciót is használhat:)
Jó étvágyat!
Totálisan Ingyenes a kiszállítás! + 33%OFF mindenre! Csak pár nap!
Tápanyagadatok
Sonkával és sajttal tölttött marhafasírt
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 159Ebből zsírsavak (kcal) 72
% DV (napi érték)*
Összes zsír 8g12%
Szénhidrát 1g0%
Fehérje 20g40%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
A húst keverd össze a mustárral, a paradicsompürével és a fűszerekkel.
A sonkát és a sajtot vágd kis szeletkékre.
A húsból formázz egy-egy korongot, a közepükre tegyél sajt és sonka kockákat, majd "csomagold be" őket úgy, hogy a húskorong széleit hajtsd fel, a tetejét pedig fedd be. Nekem 7 db fasírtom lett ebből az adagból.
Egy tepsit fújj be olajsprayvel, tedd bele a fasírtokat és a tetejüket is olajozd be picit.
180 °C-os sütőben kb. fél óra alatt elkészülnek. Akkor sültek készre, ha már picit megpirultak.
Tálald őket rizsel és salátával, vagy csak salival.
Mimi vagyok, személyi edzőként dolgozom. A rendszeres testmozgás és az egészséges életmód tízes éveim közepe óta kiemelt része az életemnek. Célom, hogy sikerüljön megszerettetnem veled a rendszeres sportot, az egészséges életvitelt, hogy azt ne kötelező kínszenvedésként éld meg, hanem a mindennapi életed természetes részévé váljon. Az edzés mellett a hobbim a sütés-főzés, az új reform alapanyagok kipróbálása és ezekből egészséges sütireceptek kikísérletezése, melyekből itt a Peak oldalán is megosztom veled a legjobbakat.