-+=
Olvasási idő: 3 perc

Nos… ezt a palacsintát nemcsak azért éri meg ám megtanulni elkészíteni, mert brutálfinom – és egy diétába se rondít bele: hiszen nincs benne se cukor, se liszt – szinte full protein… szóval akár edzés után is tökéletes!

…hanem mert mint említettem… überfinomság… és hidd el, BÁRKINÉL BÁRMIT elérhetsz vele. Akár egy jó kis hát masszázst is a párodnál :)) Szóval vagy így vagy úgy, de tökéletesen kiteljesítik a napod!

Ráadásul nemcsak isteni PIHEPUHA palacsintákat kapsz – de megmutatom az új „szívtipró” habcsók krémet, hogyan lehet MÉÉÉG finomabb.

30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!

Nehezen lehet elképzelni, hogy habcsók lehet cukormentes is, de a Peak újra meglépte ezt az elképzelhetetlennek tűnő feladatot. Isteni fehércsokis és kakaóvajas alapkrém, amiben valódi cukormentes habcsók darabok vannak… hááát…wooow!! Ilyen belülről:

Ez a krém önmagában is brutálisan finom… DE! Képzeljétek, én egy kis Skyr joghurttal vagy volt, hogy az Aldis krémtúróval lazítottam fel… még jobb lett! Olyan krémes mascarpone hab állag – ellenben egy proteinbomba!

Még valami! Ha szeretnél még több SIKERÉLMÉNYT a konyhában, ilyen egyszerű és menő receptekkel, akkor fogadd szeretettel a MÁSODIK, és szintén LIMITÁLT kiadású Peak Szakácskönyvem, amelyet cukrászként készítettem el Neked – ámde full diétásan, hiszen én is diétázom. Vagyis nem is diéta, inkább frappáns receptekkel és sütikkel tartom a formát 😀 Ha érdekel a Szakácskönyvem, MOST meg tudod szerezni, ide KATTINTVA!


Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A palacsinta tésztához
A habcsók krémhez
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 5 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A palacsinta tésztához
A habcsók krémhez
Elkészítés
  1. Keverj mindent alaposan össze - én egy késes botmixerbe tettem mindent, pillanatok alatt elkészül a massza! (Ha teszel bele útifüvet, várj picit, még megszívja a pala-alapot!)
  2. Jöhet a sütés! Fújd ki olajsprayvel, majd forrósítsd fel a serpenyőt. Vedd takarékra a lángot. Tegyél egy evőkanál segítségével kis kupacokat a felületre – igen, itt a palacsintákkal ellentétben nem kell beteríteni az egész serpenyőt. (Nagyjából akkorák, mint egy poháralátét és 3 mm vastagságúak.)
  3. Ha a palacsinták széle elkezd szilárdulni és kis buborékok jelennek meg a tésztáján, akkor egy nagy, lapos kanállal noszogasd meg őket, és ha elválnak a felülettől akkor fordítsd át a túloldalra.
  4. A másik oldalt már csak néhány pillanatig kell sütni, úgyhogy erősen javaslom, ne most kezd messengeren megbeszélni a barátnőddel az elmúlt éjszaka eseményeit. (Nem, nem ám saját tapasztalat….:)))
  5. A habcsókos krémhez keverd össze a krémet és a túrót - ha kell még édesítsd, szerintem nem szükséges!

diétás palacsinta

diétás krémes palacsinta

 

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.