-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Hétvégén belejöttem a fasírt sütésbe. 😀 Recepteket nézegettem a neten, akkor találtam egy tök jó ötletet: sajttal és sonkával töltött fasírtot, amit mindenképp ki akartam próbálni. Marhahúsból készítettem és ez lett az eredménye! (Aki nem eszik marhát, az természetesen csirke vagy pulyka opciót is használhat:)

Jó étvágyat!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Tápanyagadatok
Sonkával és sajttal tölttött marhafasírt
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 159 Ebből zsírsavak (kcal) 72
% DV (napi érték)*
Összes zsír 8g 12%
Szénhidrát 1g 0%
Fehérje 20g 40%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).

 

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
  • 500 gramm darált marhahús (10% zsírtartalommal)
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 75 gramm pulykamell sonka
  • 35 gramm sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • EZ Coat olaj spray
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
  • 500 gramm darált marhahús (10% zsírtartalommal)
  • 1 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 75 gramm pulykamell sonka
  • 35 gramm sajt
  • ízlés szerint só, bors
  • EZ Coat olaj spray
Elkészítés
  1. A húst keverd össze a mustárral, a paradicsompürével és a fűszerekkel.
  2. A sonkát és a sajtot vágd kis szeletkékre.
  3. A húsból formázz egy-egy korongot, a közepükre tegyél sajt és sonka kockákat, majd "csomagold be" őket úgy, hogy a húskorong széleit hajtsd fel, a tetejét pedig fedd be. Nekem 7 db fasírtom lett ebből az adagból.
  4. Egy tepsit fújj be olajsprayvel, tedd bele a fasírtokat és a tetejüket is olajozd be picit.
  5. 180 °C-os sütőben kb. fél óra alatt elkészülnek. Akkor sültek készre, ha már picit megpirultak.
  6. Tálald őket rizsel és salátával, vagy csak salival.

Fitt csirke nuggets ITT!

fasírt

töltött fasírt

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!