-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha a gasztro kisangyaltól kívánhattam volna… hát tuti azt kértem volna: LEGYEN DIÉTÁS A SAAAAJTSZÓSZ!

…és lám, valahol teljesült is – hiszen a Peak sajtkrém levesport sűrűre kikeverve egy igazi, izgi PROTEINES nagyon finom sajtkrémet kapunk, amit bátran használhatunk zöldségek, krumplik tunkolására.

A magas fehérjetartalom miatt nemcsak diétásabb, de TELJES ÉRTÉKŰ kaját is készíthetünk az amúgy “junk food”-okból. Hiszen egy sajtkrémes tészta, sajtkrémes hambi, sajtkrémes krumpli vagy nachos máris emeltebb szinten lesz, ha van benne fehérje is!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Plusz: isteni sajtkrémes ízt kapunk – de ha nem elég, pici sajttal így is turbózhatod, Rád van bízva!

Amúgy a Peak levesekből sajtkrémes és gombakrémes is van – itt tudod megnézni, és kedvezményesen elvinni!


Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Keverd el a sajtport a vízzel. Lazíthatod joghurttal.
  2. Az édesburgonyát hámozd meg, vágd fel és fűszerezd. Süsd ki sütőben - 180 fokon, hőlégkeveréssel 15 perc alatt. (Air fryban is sütheted)

diétás sajtszósz

diétás sajtszósz recept

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!