-+=
Olvasási idő: < 1 percAz ősz egyik szimbóluma számomra gesztenye. Bármilyen formában imádom, legyen az sült gesztenye, egy sütemény, leves, egy sima gesztenyepüré vagy ez esetben egy isteni puding…? 🙂
A Peak cukormentes gesztenyekrém segítségével nagyon könnyedén tökéletesen sima, csomómentes pudingot tudunk készíteni – ami ráadásul:
- cukormentes
- gluténmentes
- tejmentes
- vegán
- ………és annyira finom 🙂
Tápanyagadatok
Gesztenyepuding
Mennyiség egy adagban
Energia (kcal) 197
Ebből zsírsavak (kcal) 99
% DV (napi érték)*
Összes zsír 11g
17%
Szénhidrát 22g
7%
Fehérje 2g
4%
* Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ / 2000 kcal).
Előkészítés | 5 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
adag
|
Hozzávalók
- 100 gramm Peak Chestnut Cream cukormentes gesztenyekrém
- fél csomag tejszín ízű pudingpor
- 1 tk fahéj
- 0,8 liter mandulatej
- ízlés szerint light kókusztejszín (hogy szép telített színt kapjon)
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A pudingport egy kis tejjel csomómentesre keverünk.
- A maradék mandulatejet egy edénybe öntjük, belekanalazzuk a gesztenye krémet és elkezdjük melegíteni.
- Amint teljesen megolvadt a krém hozzátesszük a kikevert pudingport is, 2-3 percig közepes lángon kevergetjük és fogyaszthatjuk is.