Nehezen lehet elképzelni, hogy habcsók lehet cukormentes is, de a Peak újra meglépte ezt az elképzelhetetlennek tűnő feladatot. Most már élvezhetjük diétában is az új habcsókos krémet! Egyszerűen zseniális!
Habcsók vagy habcsókkrém? PÁR DOLGOT TUDNOD KELL!
— az igazán stabil habcsókhoz RENGETEG cukorra van szükség. Próbálkozhatunk eritrittel – az eredmény nem lesz ugyanaz. A hab állaga löttyedt lesz, és nem lesz ilyen szép fényes sem. Ahhoz hogy például a klasszikus habkarikát, vagy a nyomózsákból szép csillagokat tudj kinyomni, ahhoz kell a tartás, amit a cukor, és a technika ad.
— ráadásul az eritrit nem olcsó móka…. és a siker nem garantált, az biztos nem, hogy cukrászati szépségű karikáid lesznek…szóval sajnos KELL a cukor a stabil habhoz, ez van.
Összegezve: jó buli a habcsók-projekt, de ha meg akarod kímélni magad és a konyhád a cukortól, akkor inkább gyerrre, és MERINGEZZ velünk, a VILÁG ELSŐ DIÉTÁS HABKRÉMJEIVEL! Ajánlom szeretettel!
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
db
|
- 150 gramm zabpehelyliszt és barnarizsliszt keverék , fele-fele arányban
- 2 db tojás
- 1 tk sütőpor
- 3 evőkanál Skyr joghurt
- 30 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos sajttorta ízben
- 2 dl növényi tej
- ízlés szerint édesítő
- ízlés szerint Peak Meringue krém habcsók darabokkal, hozzáadott cukor nélkül
Hozzávalók
|
- A muffin hozzávalóit keverd össze, majd kókuszolaj spary-el vagy kókusz olajjal kend ki a papír muffin kosárkákat.
- Ezután öntsd bele kb. feléig a tésztát. Mehetnek a muffin sütőformába és 180 fokon süsd 20 percig.
- Tetejére rakj 1 teáskanálnyi citromos sajttortás habcsókos krémet.