-+=
Olvasási idő: 2 perc

Zabpizzát tesztelünk! Bevallom kellett idő, mire rávetemedtem a pizza gyártásra. Főképp azért, mert az élesztős-kelesztős dolgokban nem vagyok jártas – a másik pedig az, hogy nemigen vagyok egy nyújtogató-típus (semmilyen értelemben:))

…de ezt a tésztát nem kell nyújtani, se éleszteni, sem keleszteni!!! Már bejövős, ugye? Igazából 5 perc alatt összekevered, és rákened az olajspray-vel kifufukázott felületre, és mehet is elősütésre!

Az eredmény: vékony, és az olaj-spray miatt ropogós tészta!

A Pam Canola olajspray (Régi EZ Coat és Shop Rite helyett!) – minden tepsi, sütőfület vagy serpenyő olajozására alkalmas, felesleges kalória nélkül! Sokoldalúan felhasználható szigorú diétában, mert NULLA kalóriás és koleszterinmentes. Kb. 1500 fújás – akár 1 évre is elég, szóval jó sokáig kitart!!

33% OFF mindenre a Peakshopban! Szabadságra ment a grafikusunk! + Sör és Fagyi kupon is a Tiéd!

Szóval aki akár este 10-kor egy villámgyorsan összedobható, finom, diétás, zab alapú pizzát akar, annak itt a helye!

OFF: ez egy kisebb méretű pizza, nyugodtan lehet duplázni az adagot!

Még valami! Ha szeretnél még több SIKERÉLMÉNYT a konyhában, ilyen egyszerű és menő receptekkel, akkor fogadd szeretettel a MÁSODIK, és szintén LIMITÁLT kiadású Peak Szakácskönyvem, amelyet cukrászként készítettem el Neked – ámde full diétásan, hiszen én is diétázom. Vagyis nem is diéta, inkább frappáns receptekkel és sütikkel tartom a formát 😀 Ha érdekel a Szakácskönyvem, MOST meg tudod szerezni, ide KATTINTVA!

Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A tészta
  • 30 gramm zabpehelyliszt
  • 5 gramm útifű maghéj
  • 1 db tojás
  • 60 gramm görögjoghurt
  • ízlés szerint só, fokhagyma, pizzafűszerek
  • ShopRite Fat Free olajspray
A feltét
  • 2 evőkanál cukormentes ketchup vagy bármilyen saját pizzastósz
  • ízlés szerint só, fokhagyma, pizzafűszerek
  • 50 gramm csirkemell sonka
  • 50 gramm konzerv gomba
  • 60 gramm light reszelt sajt
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A tészta
  • 30 gramm zabpehelyliszt
  • 5 gramm útifű maghéj
  • 1 db tojás
  • 60 gramm görögjoghurt
  • ízlés szerint só, fokhagyma, pizzafűszerek
  • ShopRite Fat Free olajspray
A feltét
  • 2 evőkanál cukormentes ketchup vagy bármilyen saját pizzastósz
  • ízlés szerint só, fokhagyma, pizzafűszerek
  • 50 gramm csirkemell sonka
  • 50 gramm konzerv gomba
  • 60 gramm light reszelt sajt
Elkészítés
  1. A tészta hozzávalóit egy edénybe gyűjtjük, majd keverjük, keverjük, amíg egynemű nem lesz minden.
  2. Fújjunk le olajsprayvel egy pizza sütő felületet, és kenjük el. Elég 1-2 fújás.
  3. Erre kanalazzuk rá a tésztát, és egyenletesen, vékonyan oszlassuk el egy kör alakot formálva.
  4. Tegyük be a sütőbe elősütésre addig, amíg szilárd nem lesz a teteje.
  5. Vegyük ki és fújjuk be ismét vékonyan sprayvel (ettől extra ropogós lesz). Elég 1-2 fújás itt is.
  6. Kenjük meg a paradicsommal, tegyük rá a feltétet és tegyük vissza a sütőbe. Nagyjából 175 fokon, előmelegítve 15 perc elég.

zab pizza

zab alapú pizza

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!