-+=
Olvasási idő: 2 perc
Újult erővel csapódtam be a konyhába, és már napok óta a Rákóczi túrós körül forog minden gondolatom, így megalkottam pohárkrém formájában. :))
Ebben a 2 kis pohárkrémben alig van szénhidrát és persze, abszolút cukormentes. A ropogós morzsa tésztája is fehérjéből készült!

Ami pedig még tökéletesebbé teszi a sütit, hogy MINDEN RÉTEGET ÁTJÁR a finom, friss, túrós-barackos ízami a VADIÚJ Rákóczi túrós ízű Slimnek köszönhető! Bizony, ÚJ MAGYAR SÜTI ízekkel bővültünk, immár ezen túl Rigó Jancsi és az észveszejtően finom, fahéjas kürtöskalács ízbe is belekóstolhatsz – egy szinte szénhidrátmentes ital formájában! Nesze neked diéta 😀

BÓNUSZ TIPP!

33% OFF az Őszinte Visszajelzésedért! Írd meg nekünk - szeretettel: Peak

Opcionális, de nagyon feldobja a morzsát, ha vajas kekszes ízesítőt használsz. Érdekessége, hogy az amúgy “diétás, de semmi extra” keksz alapot a Peak vajas kekszes ízesítőporral dobsz fel – és olyan ízhatást kapsz, ami első kóstolásra (és másodikra is:)) olyan volt, mintha valami nagyon luxus, diós, cukros vajas cookie-t daráltunk volna bele. Pedig nem. Kalóriák nélkül elértük ezt! (Amúgy simán zabos alapba, vagy zabkásába keverve is durva íztuning!!!)

A kekszes Flav Powder amúgy másnak is a nagy kedvence, úgy tűnik… “Háromfélét vettem elsőre a 2+1 ajándék akcióban, és hát jöttem újra rendelni, mert nagyon finom mindegyik. Almáspite, vaníliás keksz és barack ízben vettem elsőre. A vaníliás kekszes a kedvencem, nagyon finom kekszes íze van. Az almáspités nekem nem igazán almáspite ízű, ettől függetlenül az is nagyon ízlik, a barack meg klasszik barackos ízvilágú. Natúr joghurtba szoktam tenni, nekem nem túl édes, pont jó, és nagyon jó telt íze van mindegyiknek, nincs utó vagy mellékíze. Nekem 5 csillag eddig mindegyik, most kipróbálom a többit is.” Bérci Viktória

Az alábbi VIDEÓN adok Neked még jó pár tippet, hogyan tudod ezeket az ízesítő porokat szuperül felhasználni!

 

Előkészítés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A túrós krém
Tetejére:
  • 1 db tojásfehérje
Előkészítés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A túrós krém
Tetejére:
  • 1 db tojásfehérje
Elkészítés
  1. A morzsához összekeverjük a proteint a többi hozzávalóval. Ha géppel dolgozunk eleve kissé morzsalékos lesz a tészta, ez mehet is egy sütőpapíros tepsire elszórva, ha pedig kézzel dolgozunk és a kéz melegtől összeáll a tészta, akkor 30 percre hűtőbe dobjuk és nagy lyukú reszelővel reszeljük rá a sütőpapíros tepsire. Én utóbbival csináltam.
  2. 180 fokos sütőben 1-2 alkalommal megkevergetve, kb. 10-15 percig sütjük a morzsát.
  3. A túrót kikeverjük a többi hozzávalóval. A kihűlt morzsából szórunk a poharak aljára kb. 2-2 evőkanállal. Erre jön kevés baracklekvár, majd túrókrém, baracklekvár, morzsa, túrókrém, majd baracklekvár és kevés morzsaréteg.
  4. A tojásfehérjehabhoz pici eritrittel és egy csipet sóval kemény habot verünk a fehérjéből, a desszertek tetejére halmozzuk és szakácsfáklyával kissé megkaramellizáljuk, vagy sütőpapírra kanalazzuk és 180 fokon felső sütésen picit megpirítjuk.

Diétás rákóczi túrós recept ITT!

rákóczi túrós

rákóczi túrós pohárkrém

Töltsd le INGYEN a Ketogén DIÉTÁS étrended!