Ami pedig még tökéletesebbé teszi a sütit, hogy MINDEN RÉTEGET ÁTJÁR a finom, friss, túrós-barackos íz – ami a VADIÚJ Rákóczi túrós ízű Slimnek köszönhető! Bizony, ÚJ MAGYAR SÜTI ízekkel bővültünk, immár ezen túl Rigó Jancsi és az észveszejtően finom, fahéjas kürtöskalács ízbe is belekóstolhatsz – egy szinte szénhidrátmentes ital formájában! Nesze neked diéta 😀
BÓNUSZ TIPP!
30% OFF mindenre a Peak Karácsonyi vásárban! Vigyél egészséges dolgokat Karácsonyi Ajándékba, az egész Családodnak!
Opcionális, de nagyon feldobja a morzsát, ha vajas kekszes ízesítőt használsz. Érdekessége, hogy az amúgy „diétás, de semmi extra” keksz alapot a Peak vajas kekszes ízesítőporral dobsz fel – és olyan ízhatást kapsz, ami első kóstolásra (és másodikra is:)) olyan volt, mintha valami nagyon luxus, diós, cukros vajas cookie-t daráltunk volna bele. Pedig nem. Kalóriák nélkül elértük ezt! (Amúgy simán zabos alapba, vagy zabkásába keverve is durva íztuning!!!)
A kekszes Flav Powder amúgy másnak is a nagy kedvence, úgy tűnik… „Háromfélét vettem elsőre a 2+1 ajándék akcióban, és hát jöttem újra rendelni, mert nagyon finom mindegyik. Almáspite, vaníliás keksz és barack ízben vettem elsőre. A vaníliás kekszes a kedvencem, nagyon finom kekszes íze van. Az almáspités nekem nem igazán almáspite ízű, ettől függetlenül az is nagyon ízlik, a barack meg klasszik barackos ízvilágú. Natúr joghurtba szoktam tenni, nekem nem túl édes, pont jó, és nagyon jó telt íze van mindegyiknek, nincs utó vagy mellékíze. Nekem 5 csillag eddig mindegyik, most kipróbálom a többit is.” Bérci Viktória
Az alábbi VIDEÓN adok Neked még jó pár tippet, hogyan tudod ezeket az ízesítő porokat szuperül felhasználni!
Előkészítés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 60 gramm Peak Keep Calm Casein fehérjepor citromos sajttorta ízben
- 1 db tojássárgája
- 130 gramm reszelt hideg vaj
- 1 adagolókanál Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por vajas keksz íz 250g
- 130 gramm zsírszegény krémtúró
- 130 gramm mascarpone
- 3 evőkanál Skyr joghurt
- 30 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel 500g Rákóczi túrós Rákóczi túrós
- 1 tk vanília aroma
- 2 evőkanál eritrit
- 1 csipet só
- 1 db citrom lereszelt héja
- Cukormentesen baracklekvar
- 1 db tojásfehérje
Hozzávalók
Morzsa
A túrós krém
Tetejére:
|
- A morzsához összekeverjük a proteint a többi hozzávalóval. Ha géppel dolgozunk eleve kissé morzsalékos lesz a tészta, ez mehet is egy sütőpapíros tepsire elszórva, ha pedig kézzel dolgozunk és a kéz melegtől összeáll a tészta, akkor 30 percre hűtőbe dobjuk és nagy lyukú reszelővel reszeljük rá a sütőpapíros tepsire. Én utóbbival csináltam.
- 180 fokos sütőben 1-2 alkalommal megkevergetve, kb. 10-15 percig sütjük a morzsát.
- A túrót kikeverjük a többi hozzávalóval. A kihűlt morzsából szórunk a poharak aljára kb. 2-2 evőkanállal. Erre jön kevés baracklekvár, majd túrókrém, baracklekvár, morzsa, túrókrém, majd baracklekvár és kevés morzsaréteg.
- A tojásfehérjehabhoz pici eritrittel és egy csipet sóval kemény habot verünk a fehérjéből, a desszertek tetejére halmozzuk és szakácsfáklyával kissé megkaramellizáljuk, vagy sütőpapírra kanalazzuk és 180 fokon felső sütésen picit megpirítjuk.