Muffin imádat van mindig és mindenkor. Hiszen rendkívül egyszerűen elkészíthető. Összekevered az alapanyagokat, muffin formába teszed és már csak sütni kell. Nem hiába ennyire népszerű. Nem beszélve a híres Peak Choco Heaven Peanut Butter kekszeinkről sem. Ezeknek a mennyei finom, cukormentes kekszeknek a belsejében krémes töltelék van. Annyira finomak, hogy szinte függőséget okoznak.
És itt jön a csavar! Mit szólsz, ha azt mondjuk, ezt a fenséges kekszet most már muffin formában is falatozhatod? Igen, jól látod keksz íz muffin köntösben! Hát ez mennyire menő, nem ? Egy igazi mogyoróvajas desszert muffin formában.
Ráadásképpen pedig cukormentes és diétás is! Nem kell lemondanod a mennyei ízekről az alakformálás időszakában sem!
Előkészítés | 15 perc |
Sütés/főzés | 20 perc |
Mennyiség |
db
|
- 100 gramm cukormentes gullon keksz
- 30 gramm natúr Skyr joghurt
- 120 gramm light mascarpone
- 20 gramm natúr Skyr joghurt
- 1 gramm tojás
- 30 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel sós karamellás
- 1 csipet só
- ízlés szerint Peak Peanut Butter mogyoróvaj
- ízlés szerint eritrit
- 100 gramm cukormentes tejszin
- 70 gramm Peak Blondie Protein Cream fehérjés fehércsoki krém
- 6 db Peak Choco Heaven - cukormentes keksz-mámor
Hozzávalók
Keksz alap
Krém
Teteje
|
- A kekszet alaposan daráld meg, majd keverd el a skyr joghurttal. Nyomkodd bele muffin sütőbe tett papírka aljára, vagy egyszerű kis sütőformába, amit a muffin sütőbe bele tudsz állítani.
- Ezután a krém hozzávalóit jól keverd össze, kivéve a mogyoróvajat.
- Rakj egy kanál krémet a kekszalapra, majd mehet rá 1 kanál mogyoróvaj, majd megint 1 kanál krém. Úgy kanalazd, hogy a mogyoróvajat teljesen elfedje.
- Ezután rakd előmelegített sütőbe (180 fok alul-felül sütés) kb 15 percre. Ha szépen feljött, pirosodik, kész.
- Ha kihűlt, mehet rá a tejszínnel felolvasztott fehercsoki.
- Hagyd állni a hűtőben pár órát! Utána fogyasztható is.