Ha szereted a magvajakat, imádni fogod ezt a receptet.
Nagyon egyszerű, gyorsan el lehet készíteni és még cukormentes is!
A krémes mogyoróvajas fagyi pedig csak dob az élményen! 🙂
A cupcake-ek elkészítésében a bögrés sütiport használtam, mert ehhez tényleg csak víz kell, és már kész is a cukormentes, fehérjedús, rostban gazdag piskótatészta! Pluszban chia magokat is raktam bele, mert én nagyon szeretem.
Egyébként, ez a sütipor két ízben kapható, én a karamellásat választottam, mert a a mogyoróvaj és a karamell, nagyon passzol egymáshoz! Pluszban még így sós karamellás slim&beauty proteinport is kevertem a bögre sütiporhoz, így még intenzívebb íze lett, valamint fehérjetartalmát is megnöveltem.
Mivel, jó idő van és napról napra egyre melegebb, hozzá egy mogyoróvajas fagyit készítettem. Otthon simán el tudod készíteni, semmi más nem kell hozzá csak mogyoróvaj és zsírszegény habtejszín.
Görgess lejjebb a receptért! 😉
Előkészítés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 80 gramm Peak FAST Cake - Bögrés süti por cukor és fehér liszt nélkül karamellás ízű
- 100 ml víz
- 1 evőkanál chiamag
- 20 gramm Peak Slim And Beauty Protein fehérjepor zsírégetőkkel és kollagénnel-sós karamell
- ízlés szerint eritrit
- 80 gramm Peak Peanut Butter 100% mogyoróvaj 1000g
- 200 ml zsírszegény habtejszín
Hozzávalók
A cupcake-ekhez:
Mogyoróvajas fagyihoz:
|
- A bögre sütiport keverd ez a vízzel, majd a többi hozzávalóval. Egy muffin sütőt fúj ki kalóriamentes olajspray-el, vagy kókuszolajjal és rakj a tésztából bele. ( Ha szeretnéd, hogy a közepén is legyen mogyoróvaj, akkor egy kis kanállal rakj a tésztára, majd kanalazz rá még egy adag tésztát.)
- Rakd be sütőbe 180 fokon 10 percig sülni. Ha pirul a teteje kész. Ha kihűlt, óvatosan szedd ki őket.
- A mogyoróvajat a habtejszínnel egy turmixgépben jól turmixold össze, majd öntsd bele habzsákba és fagyaszd le, félkeményre, hogy ipeg még tudd nyomni. Ezután habzsákból nyomj a cupcake sütikék tetejére. Cukormentes reszelt étcsokival szórtam meg.