-+=
Olvasási idő: < 1 perc

Adott egy nagyon finom kesudió vaj, ami napok óta szemez velem a konyhaszekrényben, hogy süssek valami finomat belőle és ne arra pazaroljam el, hogy csak úgy magában megeszem – mert bizony félő a dolog… Íme, ez lett belőle.

Kesudió

Hozzávalók:

Kesudió kenyér

Elkészítés:

A három tojást kettéválasztjuk, a sárgáját fehéredésig kikeverjük az eritritollal, majd hozzáadjuk a tökmaglisztet, zabpehelylisztet, kesudióvajat, darált kesudiót, a fehérjeport, a sütőport és a vizet. Ezután a felvert tojásfehérjéhez keverjük. 200 fokon 25-30 percig sütjük.

Dolgozzon helyetted a Zsírégetőd! A Munka Ünnepére: 33% OFF a Peak Zsírégetőidre!

Én szilikonos kenyérformában készítettem el. Miután kihűlt tetszés szerint felvágjuk és tálaláskor megszórhatjuk mé egy kis darált kesudióval.

Tipp:

Tálalhatod  kesufagyival, de

kesudio-kenyer-fagyival

Készíthetsz hozzá csokoládé pudingot, amivel megkened a szeleteket, összeilleszted, majd amikor megszilárdult, ferdén szeleteled.

Persze, önmagában fogyasztva is nagyon finom!

kesudio-kenyer-pudinggal

30 napon át minden napra jut 1 fitt recept - ami 5 perces elfoglaltságot kér CSAK Tőled!