Ennek a tortának a receptjét a kényszer szülte, hiszen nem maradt időm a sütésre, de egy gyorsan elkészíthető, szépen adjusztálható desszertre volt szükségem, amit vendégeknek is kínálhatok. Így született meg Ő!
Hozzávalók 4 szelethez:
- 4 ek. mandulaliszt
- 2 ek. Soy Protein Isolate mogyoró ízű (Nut-mix) fehérjepor
- 4 ek. darált mogyoró őrlemény
- 4 ek. édesítő
- 1 bögre mogyoróolaj
- 1 csomag sütőpor
- 2 db nagyobb tojás
- 1 bögre mandulatej
Az öntethez:
- 1 csomag diétás vanília puding vagy egy adag vaníliás CreamJoy fehérjepuding
- 2 ek. Coconuty kókuszkrém
Elkészítés:
Előbb a száraz összetevőket, majd a folyékonyakat keverd külön össze, és utána együtt is a kettőt.
Tedd egy nagyobb és öblösebb müzlis tálba az egészet, majd rakd a mikróba 800 watt-on 3 percre.
A pudingkrémet készítsd el az utasításoknak megfelelően, és mielőtt a tűzről levennéd, keverj bele 2 ek. Coconutyt.
A mikróból kivett tortácskát borítsd ki egy tányérra és kanalazd rá a forró sűrű vaníliás-kókuszos krémet.
Díszítheted még gyümölcsökkel és megszórhatod fahéjjal.
Jó étvágyat hozzá!