Nagy érdeklődéssel figyelték az olvasóink, hogy mit hozunk ki a már lassan 6-8 hónapja tartó, fehérjés marcipán fejlesztéséből. Mivel még senki sem csinált ilyet, örültünk neki, hogy a Szamos beadta a derekát, és hajlandó volt velünk dolgozni ezen az édességen. Hálásak vagyunk nekik. 🙂
Az első marcipán próbákat elosztogattuk köztetek, és egy mini-piackutatás keretében kértünk véleményt. Az nem számít, ha csak mi kóstoljuk meg az új finomságunkat. A Te véleményed számít.
Miért különleges a Peak Manduladesszert?
Diétában az első legfontosabb, hogy kerüljük a cukorfogyasztást. Ez a bonbon azonban nemcsak egy egyszerű, hozzáadott cukrot nem tartalmazó édesség, annál több! 27% mandulatartalom mellett 20% Peak fehérjével is felturbóztuk, hogy tápanyag összetételben is kiemelkedő legyen.
Mi az a marcipán?
Nem tudsz nemet mondani a marcipánnak, de pontosan mégsem tudod, hogy miből van? A marcipán cukrászipari alapanyag, általában egy rész blansírozott, hámozott édes mandulából és egy rész őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza. Pár szem keserű mandula hozzáadásával pedig létrejön a marcipán sajátos íze. A Peak Manduladesszertjének masszája ugyanez, csak cukor nélkül, értékes tejsavófehérjével megspékelve.
Szív alakú bonbon, díszdobozban érkezik hozzád. A fejlesztésről a mini képgyűjteményt az alábbiakban láthatod.
Tehát már készen van, és bekebelezheted az első fehérje tartalmú marcipánt!
Peak marcipán
Fehérjés marcipán