Még mindig van hova variálni a kedvencünket (?) a pipimellett! Barackos sajtos külsőt kapott... és hát lehet rossz, amin sajt van? Na ugye! :)
Még mindig van hova variálni a kedvencünket (?) a pipimellett! Barackos sajtos külsőt kapott... és hát lehet rossz, amin sajt van? Na ugye! :)
-+=
Olvasási idő:< 1perc
Igazán izgalmas íz világot érhetünk el, ha a húsokat gyümölcsökkel ötvözzük! Bátran merjünk vele kísérletezni, mellélőni nehezen tudunk. Most egy barackos sajtos verziót mutatok, ami isteni lett és nem kellett unalmas csirkét ebédelni!
Ezen túl készült egy ananászos verzió is – ez némelyik képen befigyel 🙂 – ennek a receptjét linkelve megtaláljátok!
Kun Bettinának hívnak, jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki karán tanulok. Ettől függetlenül nagyon érdeklődök a gasztronómia iránt. Imádom a kézműves hamburgereket, és az egészséges ételeket is. Azt gondolom, hogy egy egészséges kajának nem kell unalmasnak és száraznak lenni, hiszen nagyon változatos ételeket lehet főzni a rengeteg zöldség segítségével.
Főként a recepteket érzem az erősségemnek, ezeken kívül mostanában kezdek elmélyedni az alga és egyéb porok világában is.