Én már nagyon várom a karácsonyi ünnepeket, így most már nincs nap, hogy ne süssek valami igazán finom, diétás és cukormentes finomságot!
Új kísérletet tettem: karácsonyi ízekben gazdag sütés nélküli cukormentes és proteindús marcipán golyókat készítettem!
El sem tudnátok képzelni miből készült!
Mivel már nincs meleg, közelítünk a mínusz fokok felé…gondoltam kipróbálom a Peak Fitt fagyiport most nem fagyi vagy jégrém formájában elkészíteni. Éééééés SIKERÜLT!
33,5 % OFF + az ÚJ Zen Csillogós Zen shaker is a Tiéd! Diétázzunk együtt szeretettel! (Ajándék értéke 3.290Ft)
Nagyon jól működik ígyis, fagyasztás nélkül is ez a fagyipor. Tehát, ha neked is van otthon és szeretnél belőle ilyen finomságot csinálni, bátran próbáld ki!
Ráadásul:
- röpke pár perc alatt elkészül
- pár összetevős
- extrán magas a fehérjetartalma
- cukormentes
- azonnal eheted! 🙂
Az így elkészült marcipán golyókat, karácsonyi bonbonként készítettem el! Szépen becsomagolva, akár ajándék is lehet szeretteidnek!
Kaptak egy fehércsokis, kókusz krémes bundát és egy mogyoró krémes bundát, ami csok dob az ízvilágán, ráadásul cukormentesek és magas fehérjetartalommal bírnak!
Ezekkel a Peak krémekkel, rengeteg karácsonyi sütit tudsz elkészíteni, sokkal diétásabb, egészségesebb verzióban. Ráadásul mindegyik cukormentes! Egy csomagban is megkaphatod őket most. Én már betáraztam belőlük! 🙂
Előkészítés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 90 gramm Peak Fit Ice Cream fehérjés fagyipor otthoni fagyihoz csokis-marcipános íz
- 30 gramm darált cukormentes keksz
- 1 db narancs reszelt héja
- ízlés szerint eritrit
- ízlés szerint vanília aroma
- 2 dl cukormentes növényi tej
- 2 evőkanál kókuszzsír
- ízlés szerint Peak Whey Dream Cream cukor- és laktózmentes fehérjés mogyorókrém
- ízlés szerint Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
Hozzávalók
A golyókhoz:
Bundához:
|
- Először keverd el a marcipán golyó száraz hozzávalóit.
- Majd öntsd hozzá a vanília aromát, a reszelt narancs héjat és a tejet. Formázható masszát kell, hogy kapj. Ne aggódj, ha túl híg, rakj még bele cukormentes darált kekszet, ha túl sűrű, önts hozzá még tejet.
- Vizes kézzel formázz golyókat a masszából.
- Felmelegített kókuszzsírral keverd el külön a mogyorókrémet, és a külön a kókuszkrémet, hogy picit hígabb krémet kapj,majd mártsd bele egyesével a golyókat.
- Hagyd hűtőbe állni, míg megdermed a krém rajtuk.