Ha esik vagy ha kinn hideg van, akkor mi itthon mindig finom, forró palacsintákat sütünk – és épp aktuális kedvenceinkkel töltjük meg. Karácsonyi szezonban alap, hogy a “klasszikus” ízvilágokat preferáljuk: a dió és a mák!
Igazából mintha bejlit ennél, csak palacsintában! 🙂
Van két Peak krémecske, ami nemcsak cukormentes, de igazi diót és mákot is tartalmaz, és AZONNAL EHETED – vagyis kész bejgli krémeket kapsz ebben a Bejgli kérmes csomagban, ami diétás, szinte szénhidrátmentes!
Paller receptje mindenkinek szerintem van. Ha Neked nincs, van nincs bevált DIÉTÁS palacsinta recepted, és nem akarsz sokat vacakolni – életmentő a Peak palacsintapor! Lényegesen leegyszerűsítheted a folyamatot, és tuti biztosra sikerül a fehérjés palacsintád! Ehhez CSAK VÍZ kell, elég összerázni egy shakerben, és máris sütheted – a NULLA KALÓRIÁS OLAYSPRAY-vel, ami szintén nekem egy évig elég!
Vidd magaddal napközben – de edzés utánra, vagy csak a kari-vásárra is mennyei finom kis csemege!
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 2 perc |
Mennyiség |
db
|
Hozzávalók
A palacsintához
|
- Összekeverünk 1 adag (50g) Peak Protein Pancake with collagen palacsinta port 120 ml vízzel vagy tejjel (lehet laktózmentes vagy növényi alapú is) és a szokásos módon palacsintasütőben kisütjük őket.
- Tipp: a keverést leegyszerűsítheted, ha shakerben csak összerázod a port és a folyadékot.
- A sütéshez használj Kalóriamentes olajspray-t, amitől garantáltan nem ragad le, és a diétádat sem teszed tönkre vele.
- Kedvenc AZONNAL kenhető-ehető Peak krémeddel töltheted, tekerheted!