-+=
Olvasási idő: 2 perc

Ha szereted a gyorsan elkészülő és egyszerű desszerteket, akkor ez is tetszeni fog! 🙂

Ha épp diétázol, vagy egészségesebb életmódban élsz, még akkor is eheted! Hiszen ezek az étcsoki krémmel töltött mini croissantok, diétásabbak, mint a hagyományos és csupán csak 2 ÖSSZETEVŐBŐL KÉSZÜLTEK EL!

Igaz, ha szeretsz rétes tésztát készíteni és sütni, akkor lesz igazi, de most én egy “lustább” fajtáját hoztam el nektek, amihez teljes kiőrlésű réteslapot használtam.

A tölteléke pedig a Peakes, egyik kedvenc krémemmel töltöttem meg, még hozzá a cukormentes étcsoki krémmel!

50% OFF (minden 2.)! Bármilyen terméket bármivel összekombinálhatsz + vidd el az AJÁNDÉK Peak Minta-PAKKOD 3180 Ft értékben!

Ez az étcsoki krém:

  • gluténmentes
  • tejtermék mentes
  • cukormentes
  • nem tartalmazz malitolt!
  • még akár a vegánok is ehetik!

Krémes, habos állaga miatt, pikk-pakk elfogy 😀  Nézd csak milyen:

Töltheted palacsintába, gofrira, vagy bármilyen csokis sütibe! Elképesztően finom!

KATTINTS ide, ha te is ki szeretnéd próbálni!


Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Előkészítés 2 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A réteslapot csomagold ki, terítsd ki. Én ketté vágtam hosszában, és 6 négyzetre vágtam. Majd a négyzeteket háromszögekre. Kendd meg a háromszögeket étcsoki krémmel és a hosszabbik oldalától kezdve, tekerd fel.
  2. Tetejét kend le tojással, majd 180 fokon 10-15 percet süsd, pirulásig.

csokis croissant

diétás csokis croissant

Hogyan lehetsz gyönyörű, fitnesz anyuka a gyermekeid mellett? Töltsd le INGYEN a felkészítő terved!