A répa-pajtik egyik legmenőbb és legfinomabb megnyilvánulása a répatorta. Karácsony és Húsvét tájt exponenciálisan megugrik a répatorta készítők száma, de ettől függetlenül sem egy hülye ötlet zöldséget rejteni a sütikbe – ugyanis jó esetben még a tészta állagán, ízén, szaftosságán is sokat lendíthetünk markáns kalóriák nélkül.
A süti másik különlegessége, hogy a torta és a palacsinta kereszteződéséből született. Amolyan villám-reggeli deluxe érzés, még akkor is ha épp időhiányban, diétában, nassolási vágyban vagy!
Hozzá az UNIVERZÁLIS 1 összetevős PROTEINES palacsintaport használtam – amihez alapesetben CSAK VÍZ kell, és máris sütheted a palacsintákat! KOLLAGÉN van benne – ami nem, most nem a szépségfokozás miatt van, hanem hogy ruganyos és szaftos legyen a palacsinta! Mint az IGAZI, de sokkal jobb tápértékkel! (Nézd, ennyi mindent készíthető belőle, KATTINTS IDE, ha érdekel!)
DE! Vissza a sütihez! Roppant egyszerű a recept – olyannyira, hogy VIDEÓBAN, akár EGYÜTT VELEM IS ELKÉSZÍTHETED! Nézd:
Ha tetszett ez a fitt recept, vagy megszeretted a receptjeimet – és szeretnél részese lenni azÚJ Peak Szakácskönyvem több mint 40 hasonló egyszerűségű diétás receptjeinek, akkor MÉG meg tudod szerezni a Limitált Szakácskönyvem! (UTOLSÓ DARABOK!)
Előkészítés | 10 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 60 gramm Peak Pancake with Collagen - kollagénes palacsintapor több mint 50% fehérjével
- 60 gramm reszelt répa
- 100 gramm natúr Skyr joghurt
- 1 adag Peak Yummy Flav Powder cukormentes ízesítő por almás rétes íz 250g opcionális, de isteni finom benne!
- pici víz
- 150 gramm Skyr joghurt
- 2 evőkanál Peak Coco Dream - cukormentes kókuszkrém
Hozzávalók
A ré-palacsintákhoz
A krémhez
|
- A répát pucold meg és reszeld le - majd keverd össze a többi hozzávalót.
- Egy felforrósított palacsintasütőben süsd ki.
- A krémhez keverj ki mindent, és rétegezd a palacsintákra!