-+=
Olvasási idő: 2 perc

A répa-pajtik egyik legmenőbb és legfinomabb megnyilvánulása a répatorta. Karácsony és Húsvét tájt exponenciálisan megugrik a répatorta készítők száma, de ettől függetlenül sem egy hülye ötlet zöldséget rejteni a sütikbe – ugyanis jó esetben még a tészta állagán, ízén, szaftosságán is sokat lendíthetünk markáns kalóriák nélkül.

A süti másik különlegessége, hogy a torta és a palacsinta kereszteződéséből született. Amolyan villám-reggeli deluxe érzés, még akkor is ha épp időhiányban, diétában, nassolási vágyban vagy!

Hozzá az UNIVERZÁLIS 1 összetevős PROTEINES palacsintaport használtam – amihez alapesetben CSAK VÍZ kell, és máris sütheted a palacsintákat! KOLLAGÉN van benne – ami nem, most nem a szépségfokozás miatt van, hanem hogy ruganyos és szaftos legyen a palacsinta! Mint az IGAZI, de sokkal jobb tápértékkel! (Nézd, ennyi mindent készíthető belőle, KATTINTS IDE, ha érdekel!)

30% OFF + Ingyenes Szállítás a Peak Télapótól! Most használd ki!

DE! Vissza a sütihez! Roppant egyszerű a recept – olyannyira, hogy VIDEÓBAN, akár EGYÜTT VELEM IS ELKÉSZÍTHETED! Nézd:

Ha tetszett ez a fitt recept, vagy megszeretted a receptjeimet – és szeretnél részese lenni azÚJ Peak Szakácskönyvem több mint 40 hasonló egyszerűségű diétás receptjeinek, akkor MÉG meg tudod szerezni a Limitált Szakácskönyvem! (UTOLSÓ DARABOK!)

Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A ré-palacsintákhoz
A krémhez
Előkészítés 10 perc
Sütés/főzés 10 perc
Mennyiség
db
Hozzávalók
A ré-palacsintákhoz
A krémhez
Elkészítés
  1. A répát pucold meg és reszeld le - majd keverd össze a többi hozzávalót.
  2. Egy felforrósított palacsintasütőben süsd ki.
  3. A krémhez keverj ki mindent, és rétegezd a palacsintákra!

répatorta

répatorta palacsinta

Vidd el a BOMBABIZTOS és CUKORMENTES bejgli receptet - amit a Peak CUKRÁSZA készített.