Ha szereted a gyorsan elkészülő és egyszerű desszerteket, akkor ez is tetszeni fog! 🙂
Ha épp diétázol, vagy egészségesebb életmódban élsz, még akkor is eheted! Hiszen ezek az étcsoki krémmel töltött mini croissantok, diétásabbak, mint a hagyományos és csupán csak 2 ÖSSZETEVŐBŐL KÉSZÜLTEK EL!
Igaz, ha szeretsz rétes tésztát készíteni és sütni, akkor lesz igazi, de most én egy “lustább” fajtáját hoztam el nektek, amihez teljes kiőrlésű réteslapot használtam.
A tölteléke pedig a Peakes, egyik kedvenc krémemmel töltöttem meg, még hozzá a cukormentes étcsoki krémmel!
Ez az étcsoki krém:
- gluténmentes
- tejtermék mentes
- cukormentes
- nem tartalmazz malitolt!
- még akár a vegánok is ehetik!
Krémes, habos állaga miatt, pikk-pakk elfogy 😀 Nézd csak milyen:
Töltheted palacsintába, gofrira, vagy bármilyen csokis sütibe! Elképesztően finom!
KATTINTS ide, ha te is ki szeretnéd próbálni!
Előkészítés | 2 perc |
Sütés/főzés | 10 perc |
Mennyiség |
db
|
- 1 csomag teljeskiőrlésű leveles tészta Én a tante fanny félével készítettem
- ízlés szerint Peak Slim Dark Choco Cream - cukormentes étcsokoládé krém
- 1 db tojás tetejére kenéshez
Hozzávalók
|
- A réteslapot csomagold ki, terítsd ki. Én ketté vágtam hosszában, és 6 négyzetre vágtam. Majd a négyzeteket háromszögekre. Kendd meg a háromszögeket étcsoki krémmel és a hosszabbik oldalától kezdve, tekerd fel.
- Tetejét kend le tojással, majd 180 fokon 10-15 percet süsd, pirulásig.