Véééééégre egy isteni finom olaszos étel, amit most végre diétásan is el lehet készíteni!
Ha szereted az olaszos kajákat, de mégsem tudsz enni a diétád miatt, akkor ezt mindenképp próbáld ki!
Ezt biztosan bűntudatmentesen eheted!:D Na de miért is?
Hát, mert a peak proteines krumplipüréből készült! Nagyon magas fehérje, alacsony zsírtartalmának és kevesebb kalóriájának köszönhetően, simán belefér egy diétásabb étrendbe.
Arról nem beszélve, hogy annyi macera nincs is vele, mint a hagyományos gnocchi elkészítésével. Se krumpli pucolás, se hámozás se főzés és paszírozás. Mindig annyi lommal és kosszal jár….persze okés, finomnak finom, de hát így azért ezzel a krumplipürével sokkal gyorsabban is el lehet ám készíteni!
Az íze , állaga és az összetétele miatt sem kell aggódni, mert csupa egészséges összetevőkből áll ez a krumplipüré. Ízre is hajaz az igazi burgonyára, hiszen burgonyapelyhek vannak benne. Enyhén sós, ízletes!
Alap elkészítésén felül, még krumplilángost, burgonyagombócokat és ( ííímeeee) gnocchit is lehet belőle készíteni!
Ha szereted a gyorsan elkészíthető diétás vacsikat, akkor ezt a pakkot mindenképp próbáld ki! KATTINTS IDE! 2 féle termékkel lehet KB 10 különböző diétás fogást elkészíteni minimum! 🙂 Nekem nagy kedvenceim!
Az egész recept elkészítéséhez 3 hozzávalóra van szükséged és némi vízre! Már ez is nagyban megkönnyíti a főzést 🙂 De nézzük is , hogy miért?
Előkészítés | 5 perc |
Mennyiség |
adag
|
- 60 gramm Peak Proteines Krumplipüré - 44% fehérjével
- 1 db 1 tojás
- 50 ml meleg víz
- ízlés szerint cukormentes sűrített paradicsompüré
- ízlés szerint só, bors, oregánó és bazsalikom
- ízlés szerint reszelt light sajt
Hozzávalók
|
- A gnocchik elkészítéséhez, a krumplipürét keverd el 1 db tojással és meleg vízzel. Hagyd állni kb 10 percet.
- Rakj egy edénybe vizet, sózd meg, majd ha már forr, kanalazz bele a masszából gnocchi formákat. (Én ezt két kiskanál segítségével csináltam meg) Várd meg míg feljönnek a víz tetejére, akkor vannak készen.
- Ha kész, vedd ki őket egy tálba, majd készítsd el ízlés szerint a paradicsommártást a fűszerekkel. Rakd bele a gnocchikat, jól forgasd át, majd tálald. Szórd meg egy kis light reszelt sajttal (vagy parmezánnal).